Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα-Γ.Σ. Αργυρούπολης 3-1

Published

on

Συνέχεια στην ανοδική πορεία που διαγράφει τις τελευταίες αγωνιστικές έδωσαν τα Σούρμενα καθώς επικράτησαν με 3-1 του Γ.Σ. Αργυρούπολης, παραμένοντας για έβδομο συνεχόμενο ματς αήττητα. Μάλιστα, το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα έφτασε τον Θρίαμβο στην 3η θέση με 33 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τους πράσινους. Αντίθετα,η Αργυρούπολη παρότι στο β’ μέρος είχε ένα διάστημα καλό που πίεσε τον αντίπαλο και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει δεν τα κατάφερε παραμένοντας στην 6η θέση μαζί με 27 βαθμούς, όσους δηλαδή έχουν οι Πανερυθραϊκός και Δόξα Βύρωνος.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκα δυνατά και επέβαλαν το ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 22′. Συγκεκριμένα, ο Μανωλιάδης τροφοδότησε τον Δημογιάννη ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Λεβέντη γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των γηπεδούχων οι οποίοι στο 24′ έκαναν 2′ τα τέρματα τους με τον Καζαντζή να γράφει το 2-0 και να σημειώνει το τέταρτο γκολ σε ισάριθμα ματς. Στο 39′ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς όταν από κόρνερ του Λεβέντη, ο Δρακοντίδης τσίμπησε τη μπάλα και ο Γιαννίκος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο 57′ οι ‘οράνιε’ θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια όμως ο Δομάζος είδε το σουτ που επιχείρησε είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 70′ ο Δημογιάννης με πλασέ μετά από πάσα του Κοντιμπά.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπά, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης (46′ λ.τρ. Αναστασόπουλοςς), Καζαντζής (90′ Θεοδώρου), Δημογιαννης, Γιαννόπουλος (61′ Κορκολής)

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ. Ε, Τσάκαλος (75′ Ακοκλάνης), Μαργιωτης (46′ Μπουσουλόπουλος), Παπαντωνάκης, Γιαννικος, Ντούβλης, Λεβέντης Δ.Ι., Υφαντής, Αγγελόπουλος (46′ Δομάζος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply