Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα – Χαϊδάρι 1-3

Published

on

Την ήττα  με 3-1 από το Χαϊδάρι γνώρισαν τα Σούρμενα μακριά από την φυσική τους έδρα, καθώς το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Ιλίου λόγο των έργων ανακατασκευής του γηπέδου στο Ελληνικό.

Οι Χαϊδαριώτες ευτύχισαν να σκοράρουν νωρίς καθώς στο 5’ ο Παυλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 0-1. Στο 60’ και πάλι ο συνήθης ύποπτος σκόρερ της ομάδας των Δυτικών Προαστίων διπλασίασε τα τέρματα του διαμορφώνοντας το 0-2, με τους τυπικά γηπεδούχους να φωνάζουν για παράβαση (χέρι) στην έναρξη της φάσης.

Πριν καν κοπάσουν οι διαμαρτυρίες των Σουρμένων  ο ρέφερι Γουρέλης έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Τοπανά, με τον πάγκο των «γηπεδούχων» να φωνάζει για παράβαση εκτός περιοχής.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο  Παυλόπουλος  που δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκυριώτη.

Στο 81΄ο Κότσι εκτέλεσε φάουλ και ο Μασάδο με κεφαλιά έβαλε τα Σουρμενα προσωρινά στο παιχνίδι, γιατί λίγα λεπτά αργότερα σε κόντρα επίθεση ο Μουρεζίνης «κλείδωσε» το ματς διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτητής ήταν ο Γουρέλης με βοηθούς Γενναίο και Δόση.

Σούρμενα (Γιάννης Τάμπρατζης): Σκυριώτης, Γιαννούλης, Μαρινάκης (75′ Τσιγαρίδας), Χριστόπουλος, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Κότσι, Χέλμης, Παπαδάκης (46′ Φωστέρης), Μασάδο, Αδαμόπουλος (46′ Δουγένης)

ΑΟ  Χαϊδαρίου (Χρήστος Κιούρκος)  : Μίχος, Πλουμάτος (47′ Τζωρτζάτος), Σταμίρης, Τσώνης, Μακρής, Ιωακειμίδης (60′ Κατσούλας), Τσοπανάς (75′ Περλέσι), Μίχος, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Καμπέρης (41′ Βλάχος)