Connect with us

Γ Εθνική

Σούφλας: Να βρίσκεται ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ψηλά (vid)

Published

on

Ο Αλέξανδρος Σούφλας είναι ένας ποδοσφαιριστές που ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου επένδυσε για να τον αποκτήσει και σίγουρα περιμένει πολλά από εκείνον. Η παρουσία του θα είναι βαρόμετρο για το σύλλογο των δυτικών προαστίων και αυτό το γνωρίζει αρκετά καλά ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

Ο πρώην άσος του Εθνικού Πειραιά και της ΑΕ Μοσχάτου, μίλησε, για τη νέα χρονιά που ακολουθεί και τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης Θεοδοσιάδη λέγοντας:

΄”Πρώτα απ’ όλα η προσέγγιση που μου έκαναν οι άνθρωποι ήταν πάρα πολύ ζεστή από την πρώτη στιγμή. Μου ανέλυσαν τι θέλουν να πετύχουν τη φετινή χρονιά και με βρήκαν όλα αυτ σύμφωνο. Η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και το ίδιο θέλω και εγώ. Αυτός ήταν ο λόγος που πήραν την απόφαση να απαντήσω θετικά. Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του προπονητή, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη αφού έχουμε συνεργαστεί σε αρκετές ομάδες. Τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και τα ήδη υπάρχοντα, ξέρω ότι είναι πολύ αξιόλογο και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία”.

Ερωτηθείς εάν άμεσος στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, ο Φιλανδός υπογράμμισε: “Σίγουρα δεν το συζητάω. Χωρίς πολλά λόγια και κουβέντες. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και αυτό είναι το μόνο σίγουρο”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply