Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σπάθας: «Να γίνονται γήπεδα, όχι όμως με τέτοιες πρακτικές»

Published

on

 

Από το Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννη Σπάθα λάβαμε την παρακάτω επιστολή που αναφέρεται στο γήπεδο του ΣΕΦ:

« Μετά τις διευκρινήσεις του Ταμία της Ε Π.Σ.Πειραιά κ. Σταματάτου για τα χρήματα που είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει στις Ε.Π.Σ. της χώρας η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μοιραστούν στα σωματεία μας κάτι που ποτέ δεν έγινε, υπάρχει και ένα δεύτερο γεγονός το οποίο θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στα σωματεία μας αλλά και σε όλο το ερασιτεχνικό στερέωμα της Ελλάδας.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είχε εγκρίνει ένα κονδύλι ύψους περίπου 600 χιλιάδων ευρώ για το γήπεδο του ΣΕΦ. Ο απερχόμενος Υφυπουργός Αθλητισμού ως δια μαγείας άλλαξε τους κωδικούς αφαιρώντας τα 3/4 του προαναφερθέντος ποσού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την ανακατασκευή τριών γηπέδων στην Περιφέρεια του. Εμείς σαν Ε.Π.Σ.Πειραιά θέλουμε να γίνονται γήπεδα, όχι όμως με τέτοιες πρακτικές. Ο συγκεκριμένος Υφυπουργός ήταν κακό παράδειγμα για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά η προσπάθεια για το γήπεδο του ΣΕΦ συνεχίζεται. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κ. Γαβρίλη, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη καθώς και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για το ενδιαφέρον τους στο θέμα του συγκεκριμένου γηπέδου. Το ΣΕΦ μπορεί να αποτελέσει τον πνεύμονα του πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ελπίζουμε ότι σύντομα τα παιδιά του Πειραιά θα αποκτήσουν ένα αξιοπρεπές γήπεδο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών και των άλλων γνωστών περιπετειών.

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της Ε.Π.Σ.Πειραιά ΣΠΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».