Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σπινθήρισε..το φύλλο αγώνα στο Σπίθα – Ολυμπιακός Περάματος…

Published

on

Παρά τη νίκη της Σπίθας με 2-1 επί του Ολυμπιακού Περάματος η ΕΠΣΠ θα είναι εκείνη που θα κρίνει την τύχη του αγώνα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένσταση πλαστοπροσωπίας για τον ποδοσφαιριστή της Σπίθας Σκρόνια. Στον τελευταίο ζητήθηκε μετά τη λήξη να δώσει  τα στοιχεία του αλλά εκείνος αρνήθηκε, όπως γράφει και στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Γιαβάσης. Επιπλέον ο διαιτητής έγραψε πως ο τεχνικός της Σπίθας Γ. Κουρής υποστηρίζει πως γνωρίζει καιρό τον παίκτη με αυτό το όνομα.

Στα αγωνιστικά μάλιστα ο Σκρόνιας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 77′, για να ισοφαρίσουν οι Περαματιώτες στο 82′ με τον Σαρρή. Το τελικό 2-1 έγραψε στο 87′ ο Αθανασιάδης.

ΣΠΙΘΑ: Γανάς, Καλογερόπουλος, Τσαμπακίδης, Κωνσταντάκης, Σκρόνιας, Χόχμα, Λώλης, Ζαμπετάκης(80′ Αθανασιάδης), Μαχμούτ(76′ Κατίκογλου), Κανταρίδης, Βούλγαρης(60′ Παπαδόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.: Μπαρμπαγιάννης, Σαπρανίδης, Ταγαρούλιας(61′ Μπρατσάι), Χαρίσης, Άννης, Αλούσι, Ντέμα, Κωνσταντίνου(74′ Αθανασόπουλος), Τσουανάτος(87′ Πλειώνης), Αλεξίου, Σαρρής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply