Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία ανατροπή ο Χολαργός κόντρα στην Ειρήνη (pics)

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αιγάλεω ή αλλιώς Μπαρουτάδικο, ανάμεσα στον τιμωρημένο Χολαργό και την Ειρήνη Πετρούπολης. Οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν διαδοχικό πολύτιμο τρίποντο στο τέλος με 2-1 και παρέμειναν στις πρώτες θέσεις, ενώ η Ειρήνη βρίσκεται στις τελευταίες έπειτα από δύο σερί ήττες.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι ‘κυανόλευκοι’ είχαν τα ηνία και πίεζαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το μηδέν δύσκολα και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Στο 12′ η τύχη γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους, αφού ο Αμάραντος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και στην εκτέλεση του ο Κετσετζόγλου με κεφαλιά σημάδεψε την συμβολή των δοκών. Οι ‘κυανοκίτρινοι’ κρατούσαν τα μετόπισθεν απαραβίαστα και απειλούσαν με αντεπιθέσεις, ενώ καραδοκούσαν για τυχόν λάθη στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι, ότι δεν κατάφερε ο Γουδέλης στο 26′ και το 28′, ήρθε στο 42′ από λάθος στο κέντρο του Χολαργού, πάσα του Μαντινιώτη και εκπληκτικό σουτ του Χρήστου Σπυρόπουλου εκτός περιοχής για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, το συγκρότημα του Νίκου Νικολακόπουλου πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε στο 53′ να νικήσει τον νεαρό τερματοφύλακα. Μέχρι εκείνο το σημείο ο 16χρονος πορτιέρο ήταν ανίκητος, όμως ο Ντζαβίδας τον υποχρέωσε σε λάθος ισοφαρίζοντας με σουτ σε 1-1 έπειτα από πάσα του Κετσετζόγλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Στεργιάκος εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ, αλλά από το μισό μέτρο ο Πάνος Καζάκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Η λύτρωση ήρθε τελικώς στο 88′ χάρις το αστέρι του συλλόγου, Νίκο Κετσετζόγλου, ο οποίος εκτέλεσε από το ύψος του πέναλτι τον Αμάραντο για το τελικό 2-1. Η ασίστ ήρθε συρτά από τα αριστερά και τον Φάνη Κατσαρό.

Διαιτητές: Καλαντζής Τ., Κουτσόγιαννος Ν., Βασιλάκης Χ.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Αναστασόπουλος, Τζέλη (46′ λ.τρ. Ντζαβίδας), Πλεμμένος, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (61′ Λυράς), Καζάκος Π. (72′ Χαρατσάρης).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Αμάραντος, Παπαδόπουλος, Δαρδαμάνης, Μπίτζας (58′ Κατσίπης), Χαρισάκης, Λαβρεντίεφ, Μαντινιώτης, Τσολάνης (81′ Μούτσας), Σπυρόπουλος, Γουδέλης (65′ Παρασκευόπουλος), Κουνάδης.