Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τους Τράχωνες

Published

on

Σε μια σπουδαία και σπάνια για τα δεδομένα της εποχής κίνηση προχώρησαν οι Τράχωνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Χολαργού Μάνου Τσουτσουδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση….

Το ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν προσφέρει μόνο χαρές, νίκες, γκολ και πρωταθλήματα αλλά κρύβει και κάποιες τραγικές στιγμές που αποτελούν την ”αθέατη πλευρά του φεγγαριού”…

Την περασμένη Κυριακή ο ποδοσφαιριστής του Χολαργού Μανώλης Τσουτσουδάκης υπέστει έναν οδυνηρό τραυματισμό – συντριπτικό κάταγμα κνήμης περόνης – και ενώ όπως κάθε νέος άνθρωπος έκανε όνειρα για το προσωπικό του μέλλον τώρα βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι του συνέβη και παλεύοντας με τον χρόνο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του για να ξαναγυρίσει δυνατός στην καθημερινότητά του.

Εμείς σαν οργανισμός του Α.Ο.ΤΡΑΧΩΝΩΝ Αλίμου πιστή στο δόγμα που υπηρετούμε χρόνια τώρα ” ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ” , στεκόμαστε συμπαραστάτες στον Μανώλη και προσφέρουμε ένα ποσό 1000 ευρώ σαν ελάχιστη συμμετοχή ηθικής (και όχι οικονομικής) βοήθειας στο συνάνθρωπό μας. Ο λόγος που δημοσιοποιούμε την κίνηση αυτή δεν είναι για λόγους προβολής, όσο για να μπορέσει η κίνηση αυτή να βρει μιμητές που ηθικά, ψυχολογικά αλλά και ανθρώπινα τόσο πολύ τους έχει ανάγκη ο Μανώλης σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Γιατί μπορεί μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου να υπάρχει αγωνιστική αντιπαλότητα, αλλά έξω από αυτές το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το χαρακτηρίζει η συνεργασία η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά.

Καλό κουράγιο και ψυχική δύναμη να έχεις Μανώλη και να ξέρεις ότι όλοι νοιαζόμαστε για σένα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΥΡΗΣ