Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία κίνηση με Λεβέντη ο Αρης Πετρούπολης

Published

on

Με μια πολύ σημαντική μεταγραφή άνοιξε η αυλαία της ενίσχυσης στον Αρη Πετρούπολης, με τη διοίκηση να δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο.

Ο λόγος για τον εξαιρετικό αμυντικό Πέτρο Λεβέντη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τρανού τη νέα περίοδο. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Έναρξη συνεργασίας με Πέτρο Λεβέντη
Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.
Μετά από ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου και κάτω από άκρα μυστικότητα, τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει τη νέα σεζόν ο έμπειρος αμυντικός, Πέτρος Λεβέντης.
Ο πολύπειρος αμυντικός που μπορεί να καλύψει τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του ακραίου οπισθοφύλακα μετά από συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης μας πείσθηκε για το πλάνο της νέας χρονιάς και είπε το “ναι” στην πρόταση του Άρη.
Πρόκειται φυσικά για μεγάλη επιτυχία από την πλευρά της διοίκησης μας αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Ηλιούπολης κάνοντας πρωταθλητισμό.
Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ανώτερων κατηγοριών, ο Λεβέντης επέλεξε τον Άρη Πετρούπολης και αυτό δείχνει ότι η διοίκηση του συλλόγου μας δούλεψε εντατικά και λειτούργησε μεθοδικά αποσπώντας το ναι από τον έμπειρο αμυντικό.
Γεννημένος στις 6/12/1992 (29 ετών), ο πολύπειρος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ήφαιστο Περιστερίου. Έπειτα μετακινήθηκε στον ΑΟ Περιστερίου και εν συνεχεία είχε μία εξαιρετική παρουσία στην Football League με την ομάδα της Καλλιθέας με 97 συμμετοχές.
Ακολούθησαν Πανηλειακός και ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά για να καταλήξει και πάλι στον Ήφαιστο Περιστερίου. Διακρίνεται για τις σωστές τοποθετήσεις του καθώς και για το δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του.
Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ηλιούπολη.
Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Λεβέντη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.