Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σπουδαία νίκη για Αμφιάλη 2-0 την Χαλκηδόνα

Published

on

Στην επανάληψη η Αμφιάλη λύγισε την Χαλκηδόνα με 2-0 παίρνοντας ένα σημαντικό διπλό από έναν αντίπαλο που την φετινή περίοδο έχει πολύ υψηλούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος έχασαν τον Κούρτη στο 24’ καθώς τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε και είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Κορτέση να προηγηθούν.

Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη «διάλεξε» το δεύτερο μισό του αγώνα να ανεβάσει την απόδοση της και να  καθαρίσει το ματς  όταν ο Επιτροπάκης στο 64’ άνοιξε το σκορ και στο 86’ ο Τσότσος διαμόρφωσε το τελικό 0-2

*Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν το δεύτερο τέρμα καθώς ισχυρίζονται ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος.

Διαιτητής ήταν ο Κακρίδης.

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης(24′ λ.τρ. Μπεκάκος), Πνευματικός, Φέκος, Ζαρκαδούλας, Αθανασιάδης Μ.(46′ Παναγιωτόπουλος), Καρυτινός(67′ Οικονομάκης), Κατσάνης(67′ Σουλιώτης), Κορτέσης(60′ Βοργιάς), Αυγέρης, Γκέκα.

Αμφιάλη: Παγώνης, Λέλος(46′ Φυσαράκης), Μπακοθανάσης Στ., Τζωρτζάτος, Φύπε, Μανκαλατζίου(76′ Τσότσος), Γεωργαλάκης(55′ Παπαδόπουλος), Πουρσανίδης, Σιάνος(70′ Μπακοθανάσης Χ.), Επιτροπάκης, Νιζάμης(55′ Χαρλέπας).