Connect with us

4ος Όμιλος

Σπουδαία νίκη για Γλυφάδα

Published

on

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η πορεία του ΑΟ Γλυφάδας στο β’ γύρο και αυτό διότι η ομάδα των νοτίων στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην κατηγορία πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού. Το ματς με τον Ιωνικό είχε αυξημένο δείκτη δυσκολίας και αυτό διότι αντίπαλος ήταν ο Ιωνικός ο οποίος ήθελε τη νίκη για να παρέμενε σε τροχιά ανόδου. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Μίκι Τσίρκοβιτς σε ακόμη ένα παιχνίδι υπερέβαλαν εαυτούς παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη με 3-2. Με αυτό το τρίποντο, οι κόκκινοι μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της παραμονής αφού πλέον συγκατοικούν μαζί με τον Γιούχτα και τον Ηλυσιακό στην 9η θέση. Αντίθετα, οι Πειραιώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού ο Κισσαμικός με τη νίκη που σημείωσε αύξησε τη διαφορά τους στους επτά βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 10′ με φάουλ του Κόντι. Στο 55′ ο Παναγόπουλος έκανε το 2-0, με τον Πετρόφ στο 65′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 80′ και στο 83′ ο Πετρόφ είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ όμως οι προσπάθειες του σταμάτησαν στο δοκάρι της εστίας του Αδαμόπουλου. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να μπουν με αξιώσεις στο ματς από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 85′ λογω αποβολής του Μήτρου. Στο επόμενο λεπτό ο Σκαφτούρος με κεφαλιά έκανε το 3-1, με τον Ντούλια στο 88′ να βρίσκει δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο ίδιο λεπτό οι κόκκινοι έμειναν με εννέα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σκουρλής με δεύτερη κίτρινη καθώς υπέπεσε σε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δάρρας ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Λάττας (Ηλείας)-Ψάρρης (Ζακύνθου)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θωμάς, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Σκουρλής, Ίλιεφ, Μπούμπας, Παναγόπουλος (70′ Πετούσης), Πετρόφ (85′ Παϊκόπουλος), Κόντι, Μάνας, Μήτρου

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Κατσίκιας, Δάρρας, Κυριακίδης, Κρητικός, Ντινιωτάκης (78′ Ντούλιας ), Μιχελής, Σκαφτούρος, Κατσίκης (65′ Καιμακαμούδης), Παντελίδης (15′ Γιακούμπι).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply