Connect with us

Γ Εθνική

Σπουδαία νίκη ο Αγιος Νικόλαος, 2-1 τον Φωστήρα

Published

on

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΟΑΝ και πρώτη εντός έδρας, στη «πρεμιέρα» του στον Άγιο Νικολάο, κερδίζοντας 2-1 τον μαχητικό Φωστήρα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΑΝ μπήκε με ενθουσιασμό και όρεξη να δημιουργήσει, μόλις στο 3’ έχασε ευκαιρία με τον Πήλιο να μην μπορεί να νικήσει τον Καραγκιολίδη, ενώ στο 6’ ο ίδιος απείλησε εκ νέου αλλά δεν βρήκε στόχο. Ούτε στη 3η προσπάθειά του ο Πήλιος στο 10’, κατάφερε να σκοράρει, καθώς για δεύτερη φορά ο Καραγκιολίδης του αρνήθηκε το γκολ.

Ένα γκολ, που ήρθε στο 31’ μετά από γύρισμα του Νοκάι, ο Πιθαρούλης με πλασέ έκανε το 1-0, όμως στο 43’ ο Φωστήρας στη πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο παιχνίδι, το έφερε στα ίσα με κεφαλιά του Γιαννιτσάνη.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ είχε τη πρωτοβουλία, έλεγξε το ρυθμό, έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του, και έψαχνε με αξιώσεις το γκολ της νίκης, ένα γκολ που το πέτυχε στο 65ο λεπτό, όταν ο Τσανάι γύρισε ωραία προς τον Φουκαράκη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γκλώτσος, Μουστάκης, Τσανάι (75′ Πλουσής), Πιθαρούλης, Χριστογιάννης, Καρλίτος (75′ Μαρινάκης), Καμαρά, Φουκαράκης, Νοκάι, Σένκα (61′ Μαρτσάκης), Πήλιος (88′ Δολαψάκης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Πατσατζόγλου, Πεχλιβανίδης, Τσατσαρής, Γάγγος (85′ Νικολάου), Τζανουλίνος, Γιαννιτσάνης, Καλάγια, Στεφάνοβιτς.

ΠΗΓΗ: Grandsport