Connect with us

5ος Όμιλος

Σπουδαία νίκη ο Ακράτητος 1-0 την Κηφισιά

Published

on

Μεγάλη νίκη για τον Ακράτητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ! Εθνικής με αντίπαλο την Κηφισιά. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι αναγνώρισης και από τις δυο ομάδες με μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Τις ισοροπίες άλλαξε η αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Σταυρόπουλου στο 34′ πολύ νωρίς στο παιχνίδι με αποτέλεσμα η Κηφισιά να κερδίζει έδαφος και να απειλεί την εστία του Ακράτητου αρκετές φορές. Εκεί μίλησε η κλάση και η εμπειρία του Μουζάκη που κράτησε την εστία του ανέπαφη κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις.
Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Καραγιάννης έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Πετσίτη ο οποίος έβγαλε καταπληκτική κάθετη στον Πρίντεζη και ο τελευταίος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς έγραψε το 1-0 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (Χάρης Κοπιτσής) Μουζάκης, Κοντούλης Γ., Διονέλλης, Σταυρόπουλος, Μαούνης, Κοντούλης Α., Καλέμι (65′ Βλάχος), Κόρμαλης (74′ Καραγιάννης), Σαχσανίδης (46′ Σκαμαντζούρας), Φιλιμέγκας (90′ Πρίντεζης), Πετσίτσης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μιχελής, Βλάχος, Έσλερ, Τεγούσης, Χριστοφιλέας, Τζέλι (29′ λ.τρ. Κωνσταντίνου), Ρεντζής, Κολόκας (46′ Τόσκα), Βέρμπης, Πρίτσας (72′ Δόσης), Παυλάκης.