Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαία νίκη του Πανερυθραϊκού στο Χαϊδάρι

Published

on

Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πανερυθραϊκός στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η επιτυχία των ‘κόκκινων’ αποκτά ιδιαίτερη αξία επειδή το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, ενώ προσπέρασαν στην βαθμολογία έναν αξιόλογο αντίπαλο. Έτσι, μετά και το σημερινό αποτέλεσμα οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε απόσταση ενός πόντου στην δέκατη και ενδέκατη θέση με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Σκόρερ για το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη ήταν δύο εορτάζοντες. Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Αντωνιάδης άνοιξε το σκορ στο 20′ με πλασέ ύστερα από αδράνεια της άμυνας σε σέντρα του Μπρίλη, ενώ στο 70′ ο Νίκος Κοπάνι Αντιόλ με όμορφη ατομική ενέργεια από τα πλάγια και πλασέ στο απέναντι ‘Γ’ του Σκυριώτη πέτυχε το τελικό 2-0. Σε γενικές γραμμές μέτριο θέαμα με λιγοστές φάσεις, την Ερυθραία να ελέγχει τον αγώνα και να κερδίζει στο τέλος.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Αραβίδης Γ., Βασιλάκης Χ.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Μπάκας Α. (62′ Σκεπετάρης), Χατζής, Θανόπουλος, Γκάτσιος, Πατέλης (62′ Μπάκας Π.), Τσαγιάννης, Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος.

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Γλυνός (85′ Αναγνώστης), Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπρίλης (70′ Αντιόλ), Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου, Αντωνιάδης (60′ λ.τρ. Αδρακτάς), Παπάζογλου.