Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο διπλό για Χαραυγιακό στην Ερυθραία

Published

on

Το ισόπαλο αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής έδρασε θετικά στον Χαραυγιακό ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου επικράτησε εκτός έδρας του Πανερυθραϊκού με 2-1 παίρνοντας το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι κόκκινοι έδειξαν ότι έχουν επηρεαστεί από τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά άμεσα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος των δυο πρώτων αγωνιστικών. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 20′ με τον Βαζούκη. Η απαντηση των παικτών του Αντώνη Τσιμπάκη ήταν άμεση αφού στο 23′ ο Παπαθανασίου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 26′ οι ‘κόκκινοι’ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όμως  προσπάθεια του Αντιόλ κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Αδαμόπουλου. Στην επανάληψη, το ματς ήταν ισορροπημένο ωστόσο οι φιλοξενουμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια φάση στα τελευταία λεπτά και πήραν το τρίποντο χάρις σε κεφαλιά του Ζήση.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρη με βοηθούς τους Λιαμπότη και Πασπάυτη

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπάτσας, Σουμελίδης, Τριανταφύλλου (64′ Αδραχτάς), Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας, Κοπάνι, Αναγνώστης (75′ Παπάζογλου), Παπαθανασίου (81′ Αλίας), Αντωνιάδης, Γκριτζάς.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντες) Αδαμόπουλος, Γουσούλης Π., Βουρλούμης, Βαζούκης, Κορρές, Ζέλο (67′ Παπαδόπουλος), Γουσούλης Ε., Κουντουριώτης (46′ Στασινόπουλος), Λεβέντης, Μπίτιλης (38′ λ.τρ. Κωνσταντίνου), Ζήσης.