Connect with us

stoplekto

Σπουδαίο διπλό η Θύελλα Μοσχάτου

Κατέβαλε μέσα στον Ρέντη τον Ισχυρό Αργοναύτη με 3-2

Published

on

Ματς για γερά νεύρα εξελίχθηκε σήμερα (2/2) στο γήπεδο του Ρέντη, όπου η Θύελλα Μοσχάτου έσπασε το νικηφόρο σερί του Αργοναύτη καταβάλλοντάς τον με 3-2. οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Χατζηκυριακιώτες, αφού προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Κωνσταντάκου(17’) και Ασιέγκμπου(20’). Ο Αργοναύτης συνήλθε γρήγορα και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Κεντικελένη. Ο τελευταίος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα, καθώς αποσόβησε πολλές επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων. Στο 33’ ο Αργοναύτης κατάφερε να μειώσει με τον Βασιλείου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι από φάουλ του Νίκανδρου(38’). Στην επανάληψη ο πρώτος λόγος άνηκε και πάλι στην Θύελλα, καθώς έκανε το 3-1 με τέρμα του Βερεσόγλου(54’). Από κει και πέρα ο Αργοναύτης πίεζε συνεχώς χάνοντας πολλές ευκαιρίες, φτάνοντας στο 3-2 με τον Ελκάντι στο 80’. Οι γηπεδούχοι λίγο κόντεψαν να «κλέψουν» το «χ» στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως το πλασέ του Ελκάντι σταμάτησε στο δοκάρι(93’).

Καλός ο διαιτητής Ισάνογλου.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καραμαλίγκας, Δημητρόπουλος, Σαλκετζής, Βασιλείου, Νερσεσιάν, Ράμος(28’ λ.τρ. Μαγγάσιανος), Κεμεντζετζίδης, Λιάρος, Λαδικός(64’ Μπαμπουλής), Νίκανδρος, Ελκάντι.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κεντικελένης, Φόνσος(59’ Τζιανάκης), Τάνκου(44’ λ.τρ. Θεοδωρακάκης), Βερεσόγλου(85’ λ.τρ. Πανταζόγλου), Κωνσταντάκος, Ηρειώτης, Σταύρου, Ασιέγκμπου, Δέδες, Νικολόπουλος, Ισχανίδης.

* Στο 28’ τραυματίστηκε σοβαρά ο Ράμος του Αργοναύτη, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Νικολόπουλο, με αποτέλεσμα να έρθει ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο Τζάνειο Νοσοκομείο με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν κάταγμα περόνης.

 

Φώτης Περιφάνης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply