Connect with us

stoplekto

Σπουδαίο διπλό η νεανική Θύελλα Ραφήνας στο Λαύριο

Published

on

Στόφα μεγάλης ομάδας έβγαλε η Θύελλα Ραφήνας στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ αφού κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από το Λαύριο στο παιχνίδι με τον φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο Ολυμπιακό και να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. Οι πράσινοι έχοντας πέντε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής στην βασική ενδεκάδα και εννέα συνολικά στην αποστολή πήραν σπουδαίο τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα χάρις σε γκολ του Αλέξναδρου Χαρακτίδη στο 14′. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι απέδειξαν ότι διαθέτουν αξιόλογες μονάδες ωστόσο το 0-1 τους αποσυντόνισε για αρκετά λεπτά ανεβάζοντας στροφές κυρίως στην επανάληψη. Μάλιστα στο 55′ και στο 56′ είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια όταν σε φάση διαρκείας οι Πάντος και Βελετάκος σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Κύρκου. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε όμως η καλοστημένη ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη τα έφερε εις πέρας και πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντιπαριώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Πανάκης, Τσίκλος (74′ λ.τρ. Βαφειάδης), Πάνου, Καινούργιος (46′ Ζουμάς), Μπεργιάννης, Βελετάκος, Μινάι (65′ Σπιροπάλι), Έλενας Σιδερής.
ΘΥΕΛΛΑ: Κύρκος, Αράπης (80′ Ξυδής), Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Γεραγωτέλης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γωργιάδης, Μπουντάκης (67′ Κεμαβόρ), Ανδρεαδάκης, Ράσα (60′ Μουτζακάς).