Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σπουδαίο διπλό η Ραμνούς

Νίκησε 3-2 στη Δόξα Αγ. Άννας

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ραμνούς στην έδρα της πρωτοπόρου Δόξας Αγίας Άννας με 3-2 και παραμένει ζωντανή για την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ήδη στο 20′ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, ύστερα από τα τέρματα των Μερκούρη στο 8′, Εμπορέλι στο 15′ και Γκούρα στο 20’με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Όμως οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την αντεπίθεσή τους και με τον Κασιόπουλο στο 41′ και τον Παπαδόπουλο με πέναλτι στο 81′ μείωσαν σε 3-2, αλλά δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν την μεγάλη ανατροπή. Δοκάρι για την Ραμνούς είχε ο Κόλλιας Κ. στο 30′, ενώ η ομάδα του Γραμματικού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε στο 40′ ο Χροναίος με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές ήταν οι Παπάζογλου, Τζαφόλιας και Χόικας.

ΔΟΞΑ: Σκέντι, Μαρβουτάς, Τσελερίδης, Τσέκος, Στέφος, Κωστίδης(39′ Ασημακόπουλος), Μαρμαράς, Παπαδόπουλος, Κασιόπουλος, Γκίνι(40′ Κοσονίδης), Σάββας(53′ Τσάλεσης)

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χροναίος, Γκούρας, Βλασσόπουλος, Μουρίκης, Τούντας, Κάκαρης(87′ Γκίκας), Μερκούρης, Εμπορέλι, Κόλλιας Κ.(89′ Κούτρης), Κωνσταντίνου(67′ Σιδέρης)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply