Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο διπλό ο Άρης Πετρούπολης στο Μπραχάμι (Φωτο)

Μόνη πρώτη η ομάδα της Πετρούπολης.

Published

on

Ο Άρης Πετρούπολης πέρασε και απο το Μπραχάμι, επικρατώντας του Αγιου Δημήτριου με 1-0, αποδεικνύοντας οτι η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Πεύκη μονο τυχαία δεν ήταν. Οι κίτρινοι χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, πήραν αυτο που ήθελαν σε μια απο τις πιο “καυτές” έδρες του πρωταθήματος. Με αυτη τη νίκη οι κίτρινοι παραμένουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς , τρεις περισσότερους απο την ομάδα της Πεύκης, η οποία έχει ένα αγώνα λιγότερο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του Αρη Μπαλαμπάνη, αν και είχε την κυκλοφορία με το μέρος της δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα απο την αναμέτρηση.

Στο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά χάνοντας την πρώτη καλη ευκαιρία στο 8′. Ο Κουμπαρούλης έστρωσε τη μπάλα στον Μαθά, το σουτ του τελευταίου όμως κατέληξε στα χέρια του Στουραίτη. Στη συνέχεια και οι δυο ομάδες έσβησαν τις μηχανές και δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο στις δυο εστίες. Να σημειωθεί οτι ο Αγιος Δημήτριος διαμαρτύρεται για πέναλτυ πάνω στο Κουμπαρούλη στο 24′.

Στο β’ ημίχρονο οι προπονήτες πραγματοποίησαν τις πρώτες αλλαγές τους. Απο τη μια πλευρά… για τους γηπεδόχους πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Δρακόπουλου ο Πρέτζε, ενώ για τους φιλοξενούμενους τη θέση του Αραπογιάννη πήρε ο Κονέ. Με αυτη την αλλαγή ο προπονητής των κιτρίνων Βαγγέλης Κότσαλος, θέλησε να τονώσει περισσότερο την επιθετική του γραμμή και να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του.

Αυτή η κίνηση δικαίωσε τον έμπειρο προπονητή …διότι η ομάδα του Αρη έγινε πιο πιεστική και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες απο ό,τι στο πρώτο ημίχρονο. Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο. Δηλαδή με το Αγιο Δημήτριο να έχει την κατοχή χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλιτικός.

Στο 61′ όμως η κατάσταση άλλαξε, αφού οι κίτρινοι κέρδισαν φάουλ έξω απο τη περιοχή. Ο Μπαλογιάννης ηταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος με ενα πανέμορφο-τεχνικό χτύπημα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαιδίτη για να γράψει το 1-0. Στη συνέχεια ο Αγιος Δημήτριος αναγκάστηκε να πιέσει για την ισσοφάριση και αυτό δημιούργησε πολλούς κένους χώρους στους φιλοξενούμενους.

Έτσι στο 73′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ. Ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Κονέ, εκμαιταλεύτηκε άριστα την βαθειά μπαλιά του Παούρη, έπαιξε το ένα-δύο με τον Κυρρανό, με τον έγχρωμο επιθετικό να ανατρέπεται απο το Κελαιδίτη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτυ και τη κίτρινη κάρτα στο τερματοφύλακα των γηπεδουχων. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτέλέσει ο Μπαλογιάννης, ο οποίος δε μπόρεσε να “νικήσει” για δεύτερη φορά τον Κελαιδίτη, με τον τερματοφύλακα του Αγιου Δημητρίου να παίρνει τη ρεβάνς για τη γκολ ατο 61.

Στο 83′ ο Αγιος Δημήτριος έχασε σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Κουμπαρούλης εκτέλεσε φάουλ ,δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ του Στουραίτη, με τον τελευταίο στο τέλος να μπλοκάρει την μπάλα, λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του. Στο 84′ ο Κονέ έχασε μεγαλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να κάνουν δυο τα τέρματα τους και να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο επιθετικός των κίτρινων αφου βρέθηκε μόνος του στην περιοχή ,πέρασε τον Κελαιδίτη όμως δε μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δύχτια. Τέλος στο 93′ αποβλήθηκε απο το παιχνίδι ο Μπαλογιάννης με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά πάνω στο Κουμπαρούλη. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ, αφού όπως ισχυρίζονται ο διαιτητής είχε σφυρίξει για την εκτέλεση του φαουλ.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ:Κελαιδίτης, Σιαδήμας, Ελευθεριάδης, Γεωργιάδης, Φιδάς, Στεργιάτος, Δρακόπουλος( 46′ Πρέτζε), Πασχάλης(77′ Κόκκαλης), Κουμπαρούλης, Ραφαιλίδης, Μαθάς (61′ Ακντί)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Στουραίτης, Αραπογιάννης (46′ Κονέ), Κότσαλος, Βλαχόπουλος, Λίκα, Μουρτζάκης, Κυραννός, Παούρης, Μπαλογιάννης, Τζαμάλης (58′ Λεμπέσης), Καραδημητράκης

 

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply