Connect with us

Uncategorized

Σπουδαίο διπλό ο Αιολικός στο Μενίδι

Νίκησε 1-0

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αιολικός που επικράτησε με 1-0 στο απόρθητο φρούριο του Αχαρναϊκού.

Στο 37′ ο Αιολικός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μίχος με ωραία κάθετη πάσα βρήκε το Τσουλάκο και ο τελευταίος με ωραίο σουτ σημείωσε το 1-0. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 45′ οι «πράσινοι» έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όμως το φάουλ του Χριστόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου.

Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Θανέλα παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Στο 70′ ο Καλέρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Βουργουτζή με το διαιτητής της αναμέτρησης Μάνταλο (Αθηνών) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη το σημείο του πέναλτυ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Λαναράς, με τον Αθανασόπουλο να λέει «όχι» διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με τους νησιώτες να πανηγυρίζουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο!

 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μανάλης (46′ Καλαμιώτης), Μαγγίνας (80′ Δημάκης), Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Καλλέρης, Μπίρης (52′ Φελέκης), Λαναράς

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βουργουτζής, Καπταγιάννης (46′ Ντζιμάνης), Ζώνας, Αποστολίδης, Κάρδαρης, Μίχος, Καδής, Τσουλάκος, Μουστόγιαννης (89′ Χατζηκυριάκος), Μουρατίδης (77′ Μουρατίδης)

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply