Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σπουδαίο διπλό ο ΑΟΚ Φαλήρου 2-1 την Χαλκηδόνα

Published

on

Μεγάλη νίκη επί της δυνατής Χαλκηδόνας σημείωσε ο ΑΟ Φαλήρου νικώντας με 2-1 και έδωσε συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Καραβά.

Η ομάδα του Φαλήρου προηγήθηκε στο 11’ με τον Ελευθεράκη (0-1), με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν χάνοντας ευκαιρία με τον Ζαρκαδούλα Λ αλλά  παράλληλα ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιωτόπουλου στην περιοχή, τελικά με ένα άλλο πέναλτι στο 45’ σε ανατροπή του Πνευματικού Ε. ισοφάρισαν,  με τον Παναγιωτόπουλο να εκτελεί ο Δρόσος να αποκρούει και στην επαναφορά ο ποδοσφαιριστής της Χαλκηδόνας να σκοράρει για το 1-1 .

Στο δεύτερο μέρος  και στο 66’ ο  Μανουσογιαννάκης σκόραρε για το 1-2 του ΑΟΚ , με την  Χαλκηδόνα να συνεχίζει να έχει την υπεροχή, να  χάνει ευκαιρίες κυρίως με  τον  Ζαρκαδούλα Α. αλλά και  μια πολύ σημαντική στιγμή στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν ο Οικονομάκης πραγματοποίησε παράλληλη σέντρα στο τέρμα και εξ’ επαφής  οι επιθετικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν το αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσε ο Λαθύρης.

ΑΟ Χαλκηδών: Πνευματικός Κ., Κούρτης, Πνευματικός Ε., Μάνθος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης Μ.(55′ Κορτέσης), Ζαρκαδούλας Λ.(46′ Οικονομάκης), Καρυτινός(66′ Βοργιάς), Παναγιωτόπουλος, Μανδαμαδιώτης(73′ Ζαρκαδούλας Α.), Κατσάνης.

ΑΟΚ Φαλήρου: Δρόσος, Ανδρέου, Μανουσογιαννάκης, Χαιρόπουλος, Κόρδας, Αφεντόπουλος, Λιαράκης(56′ Χατζής), Καλέντζης, Ελευθεράκης(89′ Λαδιάς), Nikolla(81′ Αβραμίδης), Αθανασακόπουλος(56′ Γιακασίκογλου).

foto arxxeiou