Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο διπλό στον Βύρωνα ο Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Ακόμα ένα ντέρμπι διεξήχθη το Σάββατο για την Β’ κατηγορία της Αθήνας. Ο Άγιαξ Ταύρου έφυγε νικητής από τον Βύρωνα κόντρα στον πρωτοπόρο Αθηναϊκό και σόκαρε τον κόσμο που μαζεύτηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου της πόλης. Οι ‘Λόρδοι’ προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά ο Καπακτσόγλου σε πολλές περιπτώσεις ήταν ‘κέρβερος’ εμποδίζοντας κάθε επιθετική έμπνευση τους. Έτσι, οι ‘πορτοκαλί’ βρήκαν τον τρόπο με την έναρξη του δευτέρου μέρους και στο 47′ ο Πούλιος με κεφαλιά διαμόρφωσε το πολύτιμο διπλό με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους ‘ερυθροκίτρινους’ που φάνηκαν επηρεασμένοι από τις απουσίες των Μποσνιάκου και Παριανού. Αντίθετα, κορυφή πάτησε ο Άγιαξ έχοντας 9 βαθμούς παρέα με τον Αθηναϊκό.

Διαιτητές: Αντωνίου, Τζάκος, Κατοίκος.

Αθηναϊκός: Αθανασόπουλος, Γιακουμέλος, Βασιλάκης, Κίλιας (55′ Κύριος), Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Λάιος (63′ Γώγος), Σούλας, Τσατσούλης, Ζαφειράτος, Κιουτάκ (73’ Χριστόπουλος).

Άγιαξ: Καπακτσόγλου, Στασινόπουλος, Λέκκας, Γεωργακόπουλος, Μπίτζι, Κοθράς, Ερμάλ (89′ Θανάτη), Θεοφάνους (84′ Καντέλη), Πούλιος, Σιώζος (64’ Σπανάκος), Μιχαηλίδης.