Connect with us

Uncategorized

Σπουδαίο διπλό το Λαύριο στη Ραφήνα

2-1 ο Ολυμπιακός την Τριγλία

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στη Ραφήνα, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να παίρνει ένα σπουδαίο «διπλό» απέναντι στην τοπική Τριγλία (2-1), χάρις σε τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Βελετάκος. Οι γηπεδούχοι στο α’ μέρος είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 44′ με τον Μάντζη. Στο β’ μέρος ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Παπαϊωάννου ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 75′ με τον Α. Γιαχάεβ. Αυτό το τέρμα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων, με τον Βελετάκο να κρατάει το καλύτερο για το τέλος. Ο έμπειρος επιθετικός στις καθυστερήσεις του αγώνα σημείωσε το 2-1, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Από πλευράς «κιτρινόμαυρων» την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε στο 80′ ο Μούργος με απευθείας κόκκινη, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Βελετάκος με δεύτερη κίτρινη, αμέσως μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος.

Διαιτητής ήταν ο Σχίζας (Αθηνών).

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Γκούτσιας, Στρό,πουλος, Μπλιάμπλιας (89′ Ματζώρος), Αλεβίζος, Τσέπας, Κάγκαρης, Ράμο, Χοτζάι, Χατζάκης, Μάντζης (73′ Μίχο), Σταμπέλος (52′ Αγγελόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Αραχωβίτης. Βαφειάδης (75′ Αμπντέλ Ραχίμ), Τσοπανάκης, Τσίκλος), Μπεριάνης (86′ Πάλλης), Μούργος, Πούλος, Γιαχάεβ Α., Γιαχάεβ Β., Βελετάκος, Τσιώλης (93′ Κωστάκης)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply