Connect with us

5ος Όμιλος

Σπουδαίο διπλό… ψυχολογίας για το Μοσχάτο κόντρα στην Κηφισιά

Published

on

Η ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανθηραϊκό πείσμωσε όσο τίποτα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕ Μοσχάτου που ταξίδεψε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας με μοναδικό στόχο να πάρει αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Σκοπός για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα ήταν να έφευγε αλώβητη από τη συγκεκριμένη έδρα, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βλέπει τους πράσινους να αποχωρούν με το απόλυτο των βαθμών αφού επικράτησαν με 0-1.

Το αυτογκολ του Γεωργόπουλου στο 30′ έκρινε το ματς, με τους νεοφώτιστους να παίρνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Κηφισιά ξεκίνησε ιδανικά στο πρώτο εικοσάλεπτο έχοντας δοκάρι στο 10′ με σουτ του Βέρμπη.

Μετά το γκολ το Μοσχάτο πήρε το ψυχολογία χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ψυχογιό που είδε το Μιχελή να αποκρούει.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τους κυανόλευκους που βλέπουν μετά από δυο αγωνιστικές να μην έχουν συγκεντρώσει καν βαθμό.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Αρχοντάκης) Μιχελής, Γεωργόπουλος, Έσλερ, Τεγούσης, Χριστοφιλέας, Πρίτσας, Ρεντζής, Κολλόκας, Βέρμπης, Παυλάκης, Γκούμας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Ξυγκάκης, Κουρκούτης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Ψυχογιός (85′ Φιαμέγκος), Κατίδης (71′ Νιζάμης), Βινίσιους, Πασαλίδης (61′ Ζελέκου), Κωτσοβός (42′ λ.τρ. Μπερδούσης).