Connect with us

stoplekto

Σπουδαίο κοινωνικό έργο από τον Αστέρα Νίκαιας

Published

on

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η κίνηση των ανθρώπων του Αστέρα Νίκαιας για περισυλλογή τροφίμων, για οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μια κοινωνική πρωτοβουλία την οποία «έτρεξαν» όλη την περασμένη εβδομάδα η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων του συλλόγου Μάρια Ρούσσου, μαζί με τον πρόεδρο του Αστέρα Βασίλη Τσιτούρα, τον προπονητή Άγγελο Σκαναάτοβιτς και πολλούς παίκτες. Συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και ρούχα τα οποία παρέδωσε ο σύλλογος το Σάββατο στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς η διοίκηση του Αστέρα σκοπεύει να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο με τέτοιες  πρωτοβουλίες και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

* Η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας ευχαριστεί τον προπονητή του Θησέα Νίκο Γαντζάκη, που συμμετείχε με ιδιαίτερο ζήλο σε αυτή την κοινωνική ενέργεια.

*O Παναγιώτης Μπατζέκος, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια είχε δοθεί δανεικός από τον ΑΟ Κορυδαλλό, ανήκει πλέον  στην οικογένεια του Αστέρα από την φετινή χρονιά, καθώς συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου.

* Ο Αστέρας Νίκαιας ανακοίνωσε και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Συγκεκριμένα στις 27/8 θα παίξει με την ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Νίκαιας, στις 10/9 με τον ΑΟ Καστέλλας στο γήπεδο της Νίκαιας και στις 13/9 με την Ειρήνη Πετρούπολης στην Πετρούπολη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply