Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο τρίποντο για Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ανοδική πορεία καταγράφει το τελευταίο διάστημα το Παλαιό Φάληρο. Το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή επικράτησε 2-0 του Εθνικού Αστέρα στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’ βυθίζοντας, παράλληλα, περισσότερο το ιστορικό σωματείο της Καισαριανής. Έτσι, οι ‘κυανέρυθροι’ ανέβηκαν έβδομοι με 16 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας παραμένει προτελευταίος έχοντας μόλις συγκομιδή επτά πόντων. Στην ροή του παιχνιδιού, ο Παπανδρέου άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο στο 25′ με κοντινό πλασέ και στο 72′ ο Ντονέ υπέγραψε το τελικό σκορ χάρις την έξοχη προσπάθεια του ύστερα από έξυπνη πάσα του Αλεξάτου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Πολυμέρης δεν μπόρεσε ξανά να συγκροτήσει 18άδα. Ένα ακόμα δείγμα ότι ο ιστορικός σύλλογος χρειάζεται άμεσα συμπαραστάτες σε πολλούς τομείς για να σωθεί.

Διαιτητές: Καραμπέκιος Τ., Αθανασόπουλος Μ., Γαλάνης Θ.

Π.Φάληρο (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Λεκαράκος, Μάλης, Τερλελής, Καράκαλος, Λουμίδης, Καραγιάννης (55′ Αλεξάτος), Μαρούσης, Παπανδρέου, Ντόνε (84′ Παναγιώτη), Κωνσταντινίδης.

Αστέρας (Μαρίνος Πολυμέρης): Λαϊνιώτης, Δημόπουλος, Αδαμάκης Δ., Κάτσινος, Δημητρούκας, Χαρικιόπουλος, Πετρόπουλος, Πετρομύλος, Αρμάσης, Μπάνας, Γιαννίκος.