Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο τρίποντο για τα Σούρμενα-Έχασαν έδαφος οι Άγιοι Ανάργυροι

Published

on

Τρεις βαθμούς και πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ έχασαν οι Άγιοι Ανάργυροι οι οποίοι υποχρεώθηκαν σε 2-1 από τα Σούρμενα σε ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Ελληνικό. Η Ένωση δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα γνωρίζοντας την ήττα που την αφήνει αρκετά πίσω όσον αφορά την κορυφή αφού σε περίπτωση που σήμερα το Αιγάλεω κερδίσει το Θρίαμβο, τότε οι κυανέρυθροι θα απέχουν εννέα βαθμούς από την πρωτη θέση.

Από την άλλη, οι κόκκινοι του Μιχάλη Κάτσικα, με το τρίποντο αυτό, έφτασαν τους 16 βαθμούς σε 10 παιχνίδια και απομακρύνθηκαν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους και να ανοίγουν το σκορ στο 14′ με τον Ζιώγα. Δέκα λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα πέτυχε και δεύτερο τέρμα όταν ο Μπουγιούκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημογιάννης ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους Αγίους Αναργύρους οι οποίοι μείωσαν στο 35′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Ρούσεφ. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη πίεσε προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να τελειώσουν το ματς κυρίως σε τετ α τετ του Γιαννόπουλου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Πρέκας, Τσακίρης, Δημογιάννης (85′ Κορκολής), Ζιώγας (61′ Τσουρουφλής), Γιαννόπουλος (88’Κιουρανάκης).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ανδρέας Μαντζούνης) Σαράντης, Γεωργιου, Τούρλας, Μυστριδης, Μεταλλινός (50′ Λόλο), Στραβοκέφαλλος, Δημαράς (46′ Βυζανιάρης), Κοσμάς, Πλεξίδας, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης (77′ Κοκότης).