Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο τρίποντο ο Άγιος Ιερόθεος, 1-0 τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Published

on

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Άγιος Ιερόθεος, που επικράτησε με 1-0 επί της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Έφτασε έτσι τους 31 βαθμούς, και πλέον κρατάει την τύχη του στα χέρια του, αφού αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική το Χαλάνδρι εκτός έδρας εξασφαλίζει τουλάχιστον την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 34 βαθμούς και θέλουν έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με την Πεύκη για να σφραγίσουν την παραμονή τους χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 2′ ο Φράγκος, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μονεμβασίτη στο 85′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Μυλωνάς, Μονεμβασίτης, Πετρόπουλος (81′ Τσιάνος), Μπριστογιάννης, Σουλοβάρι, Φειδαίος, Τουρτούλλι, Χριστούλης, Νησαριώτης, Κωνσταντουλάκης (61′ Θηβαίος), Φράγκος (86′ Τίγκας).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Βεζύρης, Δερμιτζάκης, Λαγοπάτης (11′ λ.τ. Πατεράκης), Ζαχαρίου (86′ Μπαρμπούνης), Χριστόπουλος, Λιόσης, Βαζαίος (70′ Κωστακόπουλος), Παππάς, Βλαχάκης Ε., Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης.