Connect with us

stoplekto

Σπ. Κουνέλης : «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Δία για την επιλογή!!!

Published

on

Ο Σπύρος Κουνέλης που ανέλαβε φέτος πρώτος προπονητής στον Δία Κορυδαλλού έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Δίας Κορυδαλλού είναι ένας σύλλογος με πολλές προσδοκίες και τον ευχαριστώ που με επέλεξε. Φέτος υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου και βλέποντας την μεγάλη δίψα για διάκριση που υπήρχε από όλους στην ομάδα είδα την μεγάλη πρόκληση που παρουσιαζόταν. Ο στόχος της ομάδας ήταν  να σωθεί χωρίς την διαδικασία των μπαράζ κ παράλληλα να αλλάξουμε λίγο την νοοτροπία των αθλητών μιας που η νέα κατηγορία που θα αγωνιζομασταν θα ήταν πιο απαιτητική κ με περισσότερες δυσκολίες.

Με το εμψυχο υλικο που ειχαμε βαλαμε το στοχο την 7 η θεση . 3 αγωνιστικες πριν τη ληξη η ομαδα ειχε σωθει κ μαθηματικα χωρις μπαραζ κατι που , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , δεν το περιμενε κανεις κ παραληλα καταλαβαμε κ την 7 η θεση στην βαθμολογια. Καταφεραμε να κανουμε καθαρες νικες που προκαλεσαν εκπληξη στο πειραια όπως με (ΕΡΜΗ κ ΧΑΡΑΥΓΗ) .

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και τους ανθρώπους που ήμασταν στην καθημερινότητα μας τόσες ώρες μαζί κι εκτός από συνεργάτες γίναμε και πραγματικοί φίλοι. Δεν μπορω να μην ευχαριστησω τον κο ΜΑΝΔΡΕΚΑ ο οποίος ειναι ο άνθρωπος που πιστωνεται την υπαρξη ,την εξελιξη, την μεταμορφωση Κ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ της ομαδας όχι μονο φετος αλλα απο τοτε που η ομαδα δεν ειχε συμπαρασταση από κανεναν .

Θα ήθελα επισης να ευχαριστήσω τον Προεδρο κ τον Αντιπροεδρο για την βοηθεια που παρεχουν στην ομαδα όπως εκεινοι ξερουν μενοντας παντα φερέγγυοι σε ότι λενε . Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολους του αθλητες της ομαδας που συνεργαστηκα φετος κ που πραγματικα προσπαθησαν να καταλαβουν ποσα πολλα πραγματα μπορεσαμε κ καναμε βοηθωντας ο ενας τον αλλον. Δεσμεύομαι να εργαστώ όσο καλύτερα μπορώ και σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ξέρω πολύ καλά πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, ο οποίος είναι να μεγαλώσουμε την ομάδα και να πηγαίνει κάθε φορα ένα βήμα πιο μπροστά. Ο καθένας πιστευω από την πλευρά του θα κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του για να βοηθήσει την ομαδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου.. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει και φετος.

Έχουμε πολλες φιλοδοξίες για του χρονου αλλα κ περισσοτερη πιεση αφου φετος θα μας υπολογιζουν περισσοτερο. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε πολλά με τη δουλειά μας και μονο, χωρις πολλα λογια . Στόχος μου είναι να δώσω το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω την Διοίκηση της ομάδος και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, φιλόδοξο, με υψηλό κίνητρο.