Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στάθης Πανακούλιας: Να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας

Published

on

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε ο ΠΑΟ Ρουφ, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Αν και πρόκειται για εντελώς νέα ομάδα, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, πέρα από την βαθμολογική συγκομιδή. Αναμφίβολα, αυτό πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη δουλειά που κάνει ο κόουτς Στάθης Πανακούλιας, αφού κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό σύνολο, που αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες. Φυσικά σημαντική είναι και η συμβολή της διοίκησης του Θοδωρή Κουνάδη που κάνει ότι μπορεί καλύτερο μπορεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Ο Στάθης Πανακούλιας μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Κάναμε άλλη μια νίκη και πήραμε τους 3 βαθμούς, κάτι που μας δίνει χρόνο και χώρο για να δουλέψουμε τις αδυναμίες και τα λάθη μας.
Δουλεύουμε ακόμα πολλά πράγματα τακτικά καθώς είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίχτες και προσπαθούμε να βρούμε ισορροπία και στις γραμμές μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας.
Στο προχθεσινό παιχνίδι υπήρχαν δυσκολίες διότι έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση από τα 120’ του κυπέλλου. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθώς στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που δεν ήμασταν καλά μέχρι το 36’ δεχτήκαμε μόλις μια φάση!…Καταφέραμε να σκοράρουμε σε κομβικό σημείο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στο δημιουργικό κομμάτι καθώς είχαμε 5 ευκαιρίες και ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα.Ο αντίπαλος μας έκανε ένα γκολ και καμία άλλη ευκαιρία!
Προχωράμε με πολύ δουλειά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια πολύ καλή και έμπειρη ομαδα.