Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στάθης Πανακούλιας: Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να είμαστε όλοι έτοιμοι

Published

on

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στην εφημερίδα Κοινωνική ο προπονητής της ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, κύριος Στάθης Πανακούλιας! Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

 

stathis panakoulias skitso«Πιστεύω πως με τα τελευταία κρούσματα τα πρωταθλήματα θα διακοπούν έτσι κι αλλιώς, παρ” όλο που είχαμε μια μικρή ελπίδα…

Δεν υπάρχει πια χρόνος κι απ” ότι καταλαβαίνω ούτε χρήματα για να καλύψουν οι ομάδες τα έξοδα του πρωταθλήματος.

Τα παιδιά των περισσότερων ομάδων έχουν απογοητευτεί πλήρως και πραγματικά δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη μέρα! Θέλει πολύ δουλειά και κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Δυστυχώς, δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε για τους μικρούς μας αθλητές, οι οποίοι καλό θα ήταν όταν ανοίξουν τα σχολεία να ανοίξουν και οι ακαδημίες.

Ψυχολογικά έχουμε κουραστεί όλοι και περισσότερο τα παιδιά που ζητάνε να γυρίσουν στο σχολείο και στις αθλητικές τους δραστηριότητες. Εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή και επίσης στους ανθρώπους που δουλεύουν στις ακαδημίες, οι οποίοι περνάνε δυσκολίες που είναι ατελείωτες!

Εύχομαι να επιτρέψουν γρήγορα τις προπονήσεις τουλάχιστον για να ξαναβρεθούμε εντός γηπέδου.

Θα πρέπει όλοι να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο ούτως ώστε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να είμαστε όλοι έτοιμοι! Προσωπικά εύχομαι καλή δύναμη σε όλους…»

https://koinoniki.gr/2021/03/stathis-panakoulias-otan-i-sinthikes-to-epitrepsoun-na-imaste-oli-etimi/