Connect with us

stoplekto

Στάθης: Τιμή μας να είμαστε στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ

Published

on

“Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για την πόλη του Αγίου Νικολάου και για την ομάδα η παρουσία μας στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ”. Ο Νεκτάριος Στάθης δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της σημερινής κλήρωσης που έφερε τον ΑΟΑΝ στον 6ο όμιλο παρέα με την μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Ο κόουτς του ΑΟΑΝ δεν στάθηκε όμως μόνο στην ΑΕΚ: “Η σύνυπαρξη μας με την ΑΕΚ είναι το θετικό κομμάτι της κλήρωσης, όπως και το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με πολύ ισχυρότερες ομάδες από την Αθήνα. Υπάρχει όμως και το αρνητικό γιατί εκτός από την ΑΕΚ και τις τρείς άλλες Κρητικές ομάδες τις οποίες γνωρίζουμε αρκετά καλά, στον όμιλο μας υπάρχουν και ομάδες για τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή πληροφόρηση. Για κάποιες μάλιστα από αυτές δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα και πλέον βασική μας προτεραιότητα είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για αυτές τις επόμενες ημέρες. Ο όμιλος μας είναι αρκετά δύσκολος, όμως εμείς πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και συνολικά στο σωματείο και θα προσπαθήσουμε να παρουσιασιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα μέσα στο γήπεδο”.

Ο Νεκτάριος Στάθης αναφέρθηκε και στην κλήρωση του κυπέλλου που φέρνει αντιμέτωπο τον ΑΟΑΝ με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (ομάδα που νίκησε πρόσφατα με 3-1 σε φιλικό προετοιμασίας στον Κρουσώνα) στις 15 Σεπτεμβρίου στην επίσημη πρεμιέρα της φετεινής αγωνιστικής περιόδου: “Και αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα του Κρουσώνα είναι πολύ ενισχυμένη, όμως δικός μας στόχος είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και φυσικά να προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ δεν παρέλειψε να θίξει για μια ακόμα φορά το μεγάλο φετινό πρόβλημα που απασχολεί την ομάδα του Αγίου Νικολάου: “Αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο μας ζήτημα ως ομάδα είναι η έλλειψη γηπέδου. Ο ΑΟΑΝ δεν διαθέτει γήπεδο ούτε καν για προπόνηση και η έδρα μας το Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου είναι σε άσχημη κατάσταση. Και παρ’ όλες τις ενέργειες μας δεν υπάρχει κάποιος να μας εγγυηθεί ότι με την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων ή την παράδοση του γηπέδου από το Δήμο το θέμα αυτό θα έχει βρεί τη λύση του. Εμείς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και ευχόμαστε παράλληλα κάτι να συμβεί άμεσα ώστε να έχουμε και εμείς τις συνθήκες και το χώρο που απαιτεί η παρουσία μας σε αυτή την κατηγορία”.

Ο κόουτς του Αγίου Νικολάου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει τη δυναμική του Ηροδότου που ανήκει στον ίδιο όμιλο με τον ΑΟΑΝ στο φιλικό της Τετάρτης (5:30 μ.μ. στην Κριτσά), ενώ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με το φιλικό του Σαββάτου κόντρα σε μια ακόμα ομάδα του 6ου Ομίλου, τον Ερμή Ζωνιανών στο Γάζι.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply