Connect with us

6ος Όμιλος

Στάικος – Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με Μαρκό

Published

on

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε  στο arcadiasports για τη νίκη του Παναρκαδικού επί του Αχαρναϊκού με 2-1, αλλά και για τη συνέχεια του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πιστεύεις ότι ήταν πολύτιμη αλλά αγχωτική η νίκη του Παναρκαδικού;

“Πολύτιμη η νίκη μας, είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε σήμερα. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι,  όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στην Γ εθνική, όμως μια ομάδα που προέρχεται από 4 σερί ήττες σίγουρα θα έδινε κάτι παραπάνω για να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι και όταν αυτή η ομάδα είναι ο Αχαρναϊκός που έχει ιστορία,  έχει DNA και ανέκαθεν είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, φανταστείτε ότι το ματς αυτό ήταν δύσκολο από την αρχή.

 

Μπορώ να πω ότι χωρίς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, προηγηθήκαμε 2-0 σχετικά εύκολα ,είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν σας κρύβω ότι το αριθμητικό πλεονέκτημα μπορεί και να μας έκανε κακό όπως λέμε πολλές φορές, παράλληλα με την ταυτόχρονη μείωση στο σκορ από τον αντίπαλο.

 

Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο ημίχρονο άγχωσε τους πάντες όσο περνούσε η ώρα είχαμε αρκετές ευκαιρίες ώστε να κάνουμε το 3-1 αλλά το γκολ δεν έμπαινε και αυτό δημιουργούσε εκνευρισμό και πολλές φορές ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ και μπορεί όντως στο 94 να το πληρώναμε.

 

Κρατάμε τους 3 βαθμούς, κρατάμε ότι και στα 2 τελευταία παιχνίδια στα πρώτα 30-40 λεπτά είμαστε αρκετά καλοί, μπορώ όμως να πω ότι θέλουμε πολύ δουλειά στην διαχείριση του σκορ κυρίως όταν προηγούμαστε και πρέπει αυτό να το δούμε γρήγορα γιατί θα έρθουν και οι μέρες που μπορεί να χάσουμε βαθμούς”.

Στο επόμενο παιχνίδι με την Μαρκό θα έχετε δύο απώλειες;

“Ναι η αλήθεια είναι ότι μπροστά μας έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Μαρκό θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου την έχω παρακολουθήσει αρκετά, είδα και χθες το παιχνίδι της στην Ρόδο έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έμπειρους. Εμείς θα πάμε εκεί και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το καλύτερο. Μέσα στην διαχείριση του σημερινού παιχνιδιού και στο πιο καθαρό μυαλό που θα έπρεπε να βγάλει η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο είναι και αυτό , δηλαδή οι κάρτες που πήραμε είναι ανούσιες , χωρίς λόγο και αυτό μας στερεί 2 πολύτιμους ποδοσφαιριστές για το επόμενο παιχνίδι. Όμως θα δουλέψουμε πολύ ομαδικά να καλύψουμε την όποια απώλεια έχουμε”.