Connect with us

6ος Όμιλος

Στάικος -“Στόχος του Παναρκαδικού η τρίτη θέση”

Published

on

Ο Θανάσης Στάικος  μίλησε μετά; το τέλος του αγώνα με τον Αιολικό  στον  Arcadia938.gr  και στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Παναρκαδικού κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης , τονίζοντας παράλληλα πως στόχος της ομάδας είναι η τρίτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arcadia938.gr:

Για το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου στο ματς από τον Αιολικό:

“Η αλήθεια είναι αυτή και μάλιστα μπορούμε να πούμε πως μέχρι το 60′ κάναμε μία από τις καλύτερες μας εμφανίσεις. Με πολλές ευκαιρίες και ωραίο ποδόσφαιρο.

Δείγμα είναι και το γκολ το οποίο πετύχαμε, έχει επιτευχθεί με οκτώ πάσες, σχεδόν όλες με μία επαφή. Πραγματικά τα παιδιά απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας”.

Για τις πολλές ελλείψεις που είχε η ομάδα:

“Είχαμε αρκετές απουσίες. Πήγαμε με 15 παίκτες. Ομως τα παιδιά απέδειξαν ότι έχουν αξία και γενικά ο Παναρκαδικός αποδεικνύει ότι έχει μέταλλο και ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία”.

Για το αν κυνηγάει η ομάδα την τρίτη θέση:

“Στόχος μας είναι η τρίτη θέση που είναι αυτή που πρέπει να κυνηγήσουμε τώρα. Από εκεί και πέρα θα δούμε και κάποια νέα παιδιά, που ήδη έχουμε δει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε”.

Για τον Αιολικό:

“Η αλήθεια είναι πως ο Αιολικός δεν είχε καλή απόδοση αλλά δεν θέλω να αδικήσω τους ποδοσφαιριστές μας γιατί στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση των παικτών μας ήταν απίστευτη”.