Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στάση… Ελληνικό για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Στον καθιερωμένο πρωινό αγώνα της Κυριακής, τα Σούρμενα επικράτησαν 2-0 της Αγίας Παρασκευής στο Ελληνικό επιστρέφοντας στις νίκες. Οι ‘ροσσονέρι’ πήραν μια σημαντική νίκη για να ανέβουν στην έκτη θέση έχοντας 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την τέταρτη Santa που ηττήθηκε έπειτα από δύο μήνες (11/10 ενάντια στην Αγία Ελεούσα). Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα με τον Βαγγέλη Ιντζέκαρο στον πάγκο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ χάρις τον Αθανασόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε την σέντρα του Μετλλίου και με σουτ νίκησε τον Γιαννόπουλο. Στα υπόλοιπα λεπτά, οι δύο ομάδες δεν έκαναν πολλές φάσεις και η τακτική κυριάρχησε. Το τελικό αποτέλεσμα σφραγίστηκε στο 70′ από τον Γιαννόπουλο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ υποδεχόμενος την ασίστ του Δημογιάννη.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Σαμοΐλης Δ., Νιδριώτης Μ.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακύρης, Μπουγιούκος, Πρέκας, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος (87′ Κορκολής), Δημογιάννης (89′ Τσουρουφλής), Αθανασόπουλος (77′ Ζιώγας).

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Τριανταφύλλου (54′ Καρβούνης), Αναγνωστόπουλος, Βελέντζας, Τσώνης, Ξηντάρας (66′ Καφετζής), Τσοπανάκος (72′ Μπότης), Κράσι, Νταουτάι, Αλευρής.

Photo: Sportifico.gr