Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στάση… Σούρμενα για Τράχωνες

Published

on

Τέλος στην ξέφρενη πορεία των Τραχώνων έβαλαν τα Σούρμενα που επικράτησαν στον Άλιμο των μέχρι χθες πρωτοπόρων του 2ου ομίλου με 1-2.

Η ομάδα του Γιώργου Παπακωστούλη που μετρούσε 4Χ4 γνώρισε την πρώτη της ήττα με αποτέλεσμα να εκθρονιστεί από την κορυφή.

Από την άλλη, οι Πόντιοι που σταδιακά ανεβαίνουν τα πήγαν εξαιρετικά, παρότι έμειναν πίσω στο σκορ από το γκολ του Τσακύρη στο 26′. Στο 35′ ο Φωστέρης έκανε το 1-1, με τον Μασάντο στο 58′ να σημειώνει το 1-2.

Στο 65’ ακυρώθηκε γκολ των Τραχώνων ως επιθετικό φάουλ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο για την ισοφάριση, αλλά τα Σούρμενα κράτησαν με μύχια και με δόντια το προβάδισμα μέχρι τη λήξη της συνάντησης.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (46’ Προμπονάς), Δάρρας (65’ Κολοβός), Ακριτίδης (84’ Δημάκης), Παπατζίμας, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης, Βουρλούμης.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Συριώτης, Χριστόπουλος (86’ Δουγένης), Χιώτης (77’ Γιαννόπουλος), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Χέλμης (78’ Μακρυγιάννης), Κότσι, Μασάντο, Παπαδάκης (46’ Αδαμόπουλος).