Connect with us

5ος Όμιλος

“Στάση” στη Μύκονο για την ΑΕ Μοσχάτου- 2-1 η Άνω Μερά

Published

on

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η Άνω Μερά στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της, καθώς μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕ Μοσχάτου και τη φρέναρε στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νησιώτες ο Λεσάι, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Κοτσοβού φάνηκαν στο ξεκίνημα πιο απειλητικοί και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Παλαιοπάνο(17’) και Λεσάι(19’), όπου όμως και  τις δυο φορές απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο γκολκίπερ Γιώρας. Ο πορτιέρο των Μοσχατιωτών είπε εκ νέου «όχι» στο 26’  σε νέα προσπάθεια των γηπεδούχων αποκρούοντας και πάλι σε κόρνερ σουτ του Αχείμαστου από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 27’ με τον Πασαλίδη να σουτάρει από πλάγια θέση και του σουτ του να περνάει άουτ.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να «καρποφορήσουν» την υπεροχή τους στο 41’ όταν ο Λεσάι από το ύψος της μεγάλης περιοχής με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, αλλά πάλι η Άνω Μερά ήταν εκείνη που δημιουργούσε ευκαιρίες, με τον γκολκίπερ Γιώρα να φωνάζει και πάλι «παρών» επεμβαίνοντας θετικά σε προσπάθειες του Λεσάι(58’, 62’). Τελικά ο τελευταίος στο 68’ με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή έδωσε διπλό προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Κάπου εκεί η ομάδα του Βασίλη Σπάθα «αφυπνίστηκε» χάνοντας δυο σπουδαίες εξ επαφής ευκαιρίες με τους Ψυχογιό (72’) και Μπέρτσο(74’), αλλά το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει στο 89’ με κεφαλιά του Νιζάμη μετά από κόρνερ του Ψυχογιού.

Διαιτήτευσε ο Φίτσας από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ(Νίκος Κοτσοβός): Παλιουρας, Σαββίδης, Ξενάκης(96’ λ.τρ. Χατζάκος), Κωφοκώτσιος, Ντατίδης, Αχείμαστος(70’ Ζυγκερίδης),  Σαλταμάρας, Λένκα, Παλαιοπάνος(81’ Καλαμάρης), Λεσάι(93’ Καραΐνδρος), Σούλτσε.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου(76’ Πουλάκης), Μανιδάκης, Ντουμπερέτ, Μπέρτσος, Κορνελάτος(55’ Βινίσιους), Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης(89’ Κοτσοβός), Πασαλίδης, Ζελέκου(65′ Νιζάμης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ