Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στάση… Φάληρο για την Αγία Παρασκευή

Published

on

Παλαιό Φάληρο

Το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεχε η Αγία Παρασκευή έλαβε τέλος στο Φάληρο, αφού εκεί η ομάδα του Γιάννη Γαζή κατάφερε να προτάξει τα στήθη της στους πρωτοπόρους μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Το ματς είχε καλό ρυθμό δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει από τους δυο προπονητές.

Στο 30′ ο Ντόνε με πανέμορφη ατομική προσπάθεια βρήκε τον Κωνσταντινίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των ‘μελανόλευκων ‘ήρθε στο 44’ όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κοθράς με τον Τζίτζη να εύστοχη από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 1-1.

Στο 47′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το χέρι του Καρδαρά εντός περιοχής και με τον ίδιο τρόπο έκανε το 1-2.

Στο 83′ έγινε το 2-2 με πλασέ του Ντόνε μέσα από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουν το ματς στο 83′ αφού είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα, οι νεοφώτιστοι στο 90′ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι αφού ο Κωνσταντινίδης φαίνεται να δέχτηκε μαρκάρισμα από πίσω εντός περιοχής όμως ο Γκάμαρης υπέδειξε τη συνέχεια του αγωνα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Ηρακλής, Κίλιας (64′ Λεκαράκος), Μάλλης (26′ λ.τρ. Μαρούσης), Κοθράς, Καρδαράς (72′ Λουμίδης), Αχμέτ, Βλάμης, Ταχιράι, Γολίδης (53′ Τρυφωνίδης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Σκλαβενίτης (82′ Δρόσης), Βελέντζας, Σκούρας, Τζίτζης (90+3 Μπέκο), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (75′ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούρας (80′ Λαζόπουλος).