Connect with us

stoplekto

Στέλιος Μπρατσόλης: “Αυτογκόλ από την ΕΠΣ Πειραιά”

Published

on

Από τον Πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιο Μπρατσόλη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Συνιδρυτρια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου , Ένωση Ποδοσφαιρικων Σωματείων Πειραια ( Ε.Π.Σ.Π .) – στην οποια συμμετεχω απο το 1985 – και είχα την τιμή να την υπηρετήσω και ως Προεδρος της έως το 2013 – Είναι παντα στην Σκέψη μου , στην Προσοχή μου ..συνεισφεροντας εως σημερα , υπέρ της ανιδιοτελως .., οπου & οπως μπορω ..
..Με Στεναχωρεί ..! να Πληγώνεται .., το Κυρος της ..& κατα συνεπεια και το Κυρος των Ιστορικών Σωματείων της Ένωσης μας .

.. Επικροτώ & Συνχαιρω την διαφοροποίηση των στελεχών της Ένωσης μας , κκ. Ανδρεα Στρατη – Γιάννη Ποντικη , σε σχέση με την ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Π . της 31/8/22.

Η Συνιδρυτρια του Ελληνικού Ποδοσφαιρου Ε.Π.Σ.Π. μας – ΠΟΤΕ ! στην Ιστορική , Ενεργητική , Διεκδικητικη , Διοικητικη , Κοινωνική , Παμπειραικη & Πανελλαδικη Διοικητικη Διαδρομή της δεν είχε δωςει .. – με τετοιο ΛΑΘΟΣ & ΑΥΤΟΓΚΟΛ ! και απορριπτέο ..- απο κάθε πτυχή/ανάγνωση του , κείμενο της ..-> ..‘ λαβές ‘ για να την ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και να ΜΕΙΩΣΟΥΝ το ΚΥΡΟΣ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ της .., ειδικά απο τον σημερινο Ανεπαρκή πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο .., που οπως είχε δηλωθεί .., στην ΓΣ της ΕΠΟ της 1/6/22 ..προκαλεί γέλιο ..& θλίψη .., ο ορισμός / ‘ Προεδρική εκλογή του ‘..

Η Ένωση Ποδοσφαιρικων Σωματείων Πειραια ΜΟΝΟ ! με Διοικητική Αυτονομια ! & Σχεδιαστικη Ποδοσφαιρικη Παραγωγικη Ερασιτεχνικη Δραστηριότητα ..’μακρας πνοης ‘..,μπορει να παίξει τον ρόλο της υπέρ των Σωματείων μας & των τοπικών μας κοινωνιών .

Μονο ! με τέτοια διοικητική ποδοσφαιρικη κοινωνική φιλοσοφία , μπορει η Ένωση μας να συμβαλει και να παρεμβαίνει – σε ολα τα επίπεδα – για την ισόρροπη ορθολογική ανάπτυξη & του Ελληνικού Ποδοσφαιρου , στις σημερινες συνχρονες Ανταγωνιστικές Πραγματικότητες , διευρύνοντας ετσι βημα /βημα , Πανελλαδικά τον ΣυνΙδρυτικο Ρόλο της , στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο .

Στελιος Μπρατσολης

Πρωην Προεδρος Ε.Π.Σ.Π.