Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στέλιος Σκυριώτης: “Δυναμική υγεία και πρωταγωνιστικό ρόλο τα Σούρμενα”

Published

on

Πίσω από μια επιτυχημένη ομάδα βρίσκεται ένας ικανότατος πορτιέρο που στις δύσκολες περιστάσεις βγαίνει μπροστά και φροντίζει με την ικανότητα και την προσωπικότητα του να ηρεμεί την άμυνα του και να δίνει λύσεις.

Ο Στέλιος Σκυριώτης σε όποια ομάδα και εάν έχει αγωνιστεί έχει αποδείξει ότι πρόκειται για έναν ικανότατο πορτιέρο έχοντας και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.

Ο ίδιος διατηρώντας low profile καθημερινά φροντίζει να βελτιώνεται και να βοηθήσει τις ομάδες που ανήκει προκειμένου και οι δυο πλευρές να πραγματοποιούν θετικές σεζόν και να επιτυγχάνουν τους στόχους που θέτουν.

Ο Σκυριώτης φέτος θα αγωνίζεται στα Σούρμενα και μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά.

Τα όσα δήλωσε

-Γιατί επέλεξες τα Σούρμενα;

Επέλεξα τα Σούρμενα γιατί ειναι μία υγιής ομάδα με ιστορία και δυναμική,έχει έναν πολύ καλό προπονητή και μια αξιόπιστη διοικηση.

-Που στοχεύει η ομάδα τη νέα σεζόν;

Ο στόχος της ομάδας δεν είναι αλλος απο το να πρωταγωνιστήσει,να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο.

-Έχετε ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Θεωρείς ότι είναι η ιδανική επιλογή για μια ομάδα τοπικού;

Ναι το θεωρώ ιδανικό.Τα Σούρμενα διαθέτουν έμπειρους παίκτες ,που έχουν παραστάσεις απο ανώτερες κατηγορίες και πολλούς ταλαντούχους μικρούς που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να δουλέψουν και να κάνουν καριέρα.

-Ποιες ειναι οι προσωπικές φιλοδοξίες;

Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να βγαίνω υγιής μέσα απ’ το γήπεδο και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

-Είσαι απ΄ τους παίκτες που αγωνίζεσαι τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα;

Τα τελευταία χρόνια το επίπεδο συνεχώς ανεβαίνει. Ετσι και φέτος θεωρώ οτι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και έχουν θέσει ψηλά τον πήχη. Τέλος εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεια πανω απ´όλα.