Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Στέλιος Σκυριώτης: Θα παλέψω και θα γυρίσω σε αυτό που αγαπάω…

Published

on

Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, ο γκολκίπερ του Χαϊδαρίου Στέλιος Σκυριώτης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Διάνα.

Αναλυτικά…

16/10/2021..Σάββατο..Ντέρμπυ με Διάνα Ηλιούπολης… Διάθεση,ανυπομονησία και ψυχολογία στα ύψη για τις ανάγκες ενός σημαντικού αγώνα..Το παιχνίδι ξεκινάει ιδανικά, προηγούμαστε 1-0. Στην πρώτη φωτογραφία πραγματοποιώ μια απόκρουση ,χωρίς να γνωρίζω οτι θα είναι η τελευταία της χρονιάς , κι αυτό διότι στη συνέχεια όπως απεικονίζεται στις υπόλοιπες φωτογραφίες, σε μια έξοδο μου και με την παρεμπόδιση ενός αντιπάλου ,η προσγείωση στο έδαφος δεν είναι η ιδανική. Νιώθω το γόνατο μου να βγαίνει και να μπαίνει. Λέω δεν είναι κάτι και οτι η ομάδα με έχει ανάγκη να τη βοηθήσω να κρατήσει το σκορ. Σηκώνομαι και συνεχίζω, αλλά δυστυχώς μόνο για πέντε λεπτά. Δεν άντεξα παραπάνω. Το πάλεψα όμως. Όπως θα παλέψω και στη συνέχεια για την γρήγορη ανάρρωση μου και την επιστροφή μου στα γήπεδα και σε αυτό που αγαπάω.
ΥΓ 1. Το ενδιαφέρον σας ,η στήριξη σας και οι ευχές όλων σας μου δίνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου.
ΥΓ 2. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως το οφείλω στους δικούς μου ανθρώπους που με στηρίζουν από τη πρώτη στιγμή, την ομάδα μου Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου 1937 Officialκαι τον γιατρό Vasileios Sakellariou της Osteon Orthopedic and Spine Clinic και τους φυσικοθεραπευτες του Physio Rules Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Aποκατάστασης
#nevergiveup
#havefaith
#staystrong