Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σταθερά ψηλά ο ΑΟ Ιλίου, 3-0 εκτός τον Ιπποκράτη

Published

on

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΑΟ Ιλίου, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Ιπποκράτη με 3-0 και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Νάστου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο 2ο μέρος έφτασε εύκολα στη νίκη και με 22 βαθμούς ανέβηκε στην 3η θέση. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με πολλά προβλήματα και πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους μένοντας στους 11 βαθμούς και στην 14η θέση.

Μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ όταν ο Ελεύθερος σέντραρε από δεξιά και ο Λερούτσος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1. Στο 20′ το δυνατό σουτ του Μαρκάκη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 41′ ο Ελεύθερος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Ματθαίος απέκρουσε εντυπωσιακά, με τη μπάλα να σταματάει στη συμβολή των δοκαριών. Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν, και αφού στο 54′ το σουτ του Φούρλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και πάλι, στο 66′ ο ίδιος παίχτης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και με συρτό σουτ έκανε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72′ όταν ο Ελεύθερος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-3.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ματθαίος, Πατέλης (68′ Σοφός), Λούτφι, Σοϊλές, Κομνηνάκης, Παπαϊωάννου, Λέμης (42′ Νικολάου), Νάκο, Μαγκίτσας, Νεστουράι (64′ Χήρας), Παπαλάιος.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης (85′ Γκρέκος), Μάλλιος (85′ Κορωνιός), Δαούτης (80′ Ασφής), Λάχας, Τάμπας (46′ Αγγελόπουλος), Ελεύθερος, Μαρκάκης, Φούρλας, Λερούτσος (82′ Κοντός), Παπαδημητρίου.