Connect with us

Γ Εθνική

Σταθερά ψηλά ο Πανιώνιος, 2-1 εκτός τον Ατσαλένιο

Published

on

Σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παραμένει ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έ΄δρας επί του Ατσαλένιου με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, με τον Ατσαλένιο να μένει στους 10.

Η ροή του αγώνα από το Primesport

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό με τρία γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες με τον Πανιώνιο να προηγείται με 1-2.

Ο ΠΟΑ ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να είχε κάνει το 1-0 στο 13΄όταν μετά από σέντρα του Σφυρογιαννάκη ο Καϊμακαμούδης έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να αποκρούει δύσκολα τη μπάλα.

Ότι δεν κατάφερε στο 13΄ο Καϊμακαμούδης το πέτυχε στο 20΄ο Γροντής με διπλή προσπάθεια. Αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή ο Καβουσάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο παίκτης του Πανιωνίου με νέο σουτ έκανε το 1-0.

Η αντίδραση του ΠΟΑ ήταν άμεση καθώς ισοφάρισε σε 1-1 στο 22΄όταν μετά από πλασαριστή εκτέλεση φάουλ ο Νύκταρης έβγαλε τη σέντρα και ο Καϊμακαμούδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος στο 34΄έκρυψε την μπάλα με τον Μπουρλάκη να γίνεται τελικός αποδέκτης και με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2 .

Στο 40΄ο ΠΟΑ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Νύκταρη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δυναμικό τρόπο με τον Πανιώνιο να έχει μια καλή φάση στο 47΄με τον Χοτζάλλι και τον ΠΟΑ να απαντάει στο 49΄με την κεφαλιά του Ικεότσα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Σκαφίδα.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα ανοικτό στη συνέχεια με τον ΠΟΑ να προσπαθεί να ισοφαρίσει και τον Πανιώνιο να βρίσκει ανοικτούς χώρους για να πετύχει ένα τρίτο γκολ.

Η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου είχε μια καλή στιγμή στο 54΄σε σουτ του Νύκταρη που πέρασε άουτ, ενώ στο 59΄ο Πανιώνιος άγγιξε το 1-3 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Γλυνό στην αντεπίθεση, με τον Καβουσάκη να του λέει όχι.

Στο 62΄ο ΠΟΑ έφτασε μια ανάσα από το 2-2 όμως η κεφαλιά του Νύκταρη μετά τη σέντρα του Μέμμου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκαφίδα.

Στο 79΄ο Πανιώνιος άγγιξε το 1-3 αλλά ο εκπληκτικός Καβουσάκης είπε και πάλι όχι στον Μπρέγκου που από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ μετά από τη σέντρα του Γλυνού αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ απέκρουσε με τα πόδια τη μπάλα.

Ο ΠΟΑ προσπάθησε μέχρι το τέλος για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε με τον Πανιώνιο να παίρνει μια υπερπολύτιμη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Μέμμος, Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης (80΄Χαρίτος), Νύκταρης, Σφυρογιαννάκης, Κασσωτάκης (80΄Χατζηανδρέου), Ικεότσα.

Πανιώνιος: Σκαφίδας, Ξυγκόρος (76΄Παυλάκης), Διονέλλης (46΄Χοτζάλλι), Ζούλιας, Μπρέγκου, Στούπης, Γροντής (46΄Καλύβας), Ποτουρίδης, Μπουρλάκης (80΄Ιγνατίδης), Γεμιστός, Γλυνός.