Connect with us

Γ Εθνική

Σταθόπουλος: Κομβικός αγώνας με Βύζα

Αισιοδοξία στον Θρασύβουλο

Published

on

Ο Στάθης Σταθόπουλος μίλησε για τους παίκτες του που παρότι είναι τραυματίες ζητούν να αγωνιστούν.

Ο Στάθης Σταθόπουλος είπε πως πάντα οι νίκες δίνουν ώθηση στις ομάδες, αλλά απλά τυχαίνει να είναι επόμενος αντίπαλος ο Βύζας.

Ο τεχνικός του Θρασύβουλου τόνισε πως και τα 15 ματς που απομένουν είναι σημαντικά μέχρι η ομάδα να βρει τους βαθμούς της σωτηρίας του.

«Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο, ο οποίος απέχει αρκετά από εμάς βαθμολογικά. Αυτό αυξάνει το μέγεθος της σημερινής μας επιτυχίας. Μετά από άσχημα αποτελέσματα, αλλά με ομάδες που είναι στο γκρουπ ανόδου. Εμείς γνωρίζαμε πόσο δύσκολη ήταν αυτή η σειρά των αγώνων και προσπαθήσαμε, αλλά αυτό περνούσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως συνεχόμενες ήττες.

Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μπορεί κάποιος που περιμένει να δει ποιότητα να μην την είδε. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, με μονομαχίες καθαρές. Καταφέραμε να επικρατήσουμε και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Σαν προπονητής της ομάδας για ακόμη μια φορά συγχαίρω αυτά τα παιδιά. Παίκτες που δεν έπρεπε να αγωνιστούν και έπαιξαν. Ζητούν να παίξουν και αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Παιδιά που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα θέλουν να παίξουν. Πετύχαμε το στόχο μας, κοιτάζουμε τη συνέχεια».

 

Η αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Βύζαντα στα Μέγαρα είναι κομβικό;

«Αν δεν είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα θα πηγαίναμε στα Μέγαρα χωρίς τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μια νίκη σου προσφέρει ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι. Τυχαίνει το επόμενο παιχνίδι να είναι με τον Βύζαντα. Δεν είναι κάτι παραπάνω, έχουμε ακόμη 15 ματς που όλα είναι σημαντικά και θα είναι μέχρι να εξασφαλίσουμε βαθμούς και τη θέση μας στην κατηγορία. Είναι όλα τα ματς το ίδιο κρίσιμα και σημαντικά».

AN.TΣ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply