Connect with us

stoplekto

Ευθείες βολές από Σταμάτα

Σκληρή ανακοίνωση από Σταμάτα με ποιους αποδέκτες

Published

on

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σταμάτας εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Α.Ο.ΣΤΑΜΑΤΑΣ-Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ:

Σε απάντηση και προς ενημέρωση όλων, αντίθετα προς τους εσκεμμένα παραποιητές των γεγονότων (αρθρογράφους και μη) που σκοπό έχουν τον υποβιβασμό της ομάδος μας με πλάγια και βρώμικα μέσα για να την ‘γλιτώσουν’ φίλα προσκείμενα σωματεία, θα θέλαμε να υποβάλλουμε κάποια ερωτήματα προς τον κ. Κοτσώνη. Επανειλημμένως οι κριτικές των αγώνων της ομάδος μας ήταν, κατά περίεργο τρόπο, αναληθής. Σας ρωτάμε λοιπόν κ. Κοτσώνη:

1. Γράφετε στο άρθρο σας «Η συνεχής δημιουργία επεισοδίων και προβλημάτων τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, έχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα εις βάρος της συγκεκριμένης ομάδας, που είναι συνεχώς υπότροπη και δεν συνετίζεται». Συνεχώς υπότροπη κ. Κοτσώνη; Που το είδατε αυτό; Συνεχής δημιουργία επεισοδίων και προβλημάτων; Ποιος σας ενημέρωσε ‘αμερόληπτε’ και έγκριτε δημοσιογράφε; Αν θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε, ρωτήστε ομάδες όπως το Κορωπί, η Θύελλα Ραφήνας, τα Γλυκά Νερά που νίκησαν μέσα στην έδρα μας και έτυχαν άψογης φιλοξενίας. Αλλά φαίνεται ότι το άσχημο κλίμα που εσείς αναφέρετε, προσπαθείτε να το δημιουργήσετε με το ζόρι για τους δικούς σας λόγους.

2. Γνώστη των πραγμάτων, κ. Κοτσώνη, γράψατε «απάντηση του Αγγελάκου στις ύβρεις του Πέππα». Σας ενημερώνουμε ότι ο Πέππας αποβλήθηκε για θέατρο με δεύτερη κίτρινη. Για ποιές ύβρεις μιλάτε και ποιά απάντηση; Ξέρεται κάτι παραπάνω για την συμπεριφορά του Αγγελάκου ή στοχοποιήτε εσκεμμένα τον Πέππα;

3. Γράφετε για τον παίχτη-χούλιγκαν Μπερμπάντη ο οποίος στο 80’ πήγε πίσω από τον τερματοφύλακα, εντός του αγωνιστικού χώρου αφού προφανώς είχε εισβάλει από την εξέδρα και τον έβριζε. Είστε επικίνδυνα ανενημέρωτος Κ. Κοτσώνη. Πριν γράψετε κάτι, φροντίστε να ενημερώνεστε καλύτερα όταν κάνετε αναφορές σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι ή η φαντασίας σας οργιάζει ή ….

4. Ποιά η σχέση παραγόντων μας με το προσωπικό του Α.Τ. Αγίου Στεφάνου; Τι ακριβώς εννοείτε; Μήπως δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Παρακώλυσαν τις διαδικασίες; Εξηγείστε μας

5. Πως προεξοφλείτε βαριά τιμωρία της ομάδος μας κ. Κοτσώνη (αποκλεισμούς, αφαίρεση βαθμών, υποβιβασμούς και λοιπά); Πως γνωρίζετε τις εκθέσεις των παρατηρητών; Έχετε γίνει και δικαστής της ΕΠΣΑΝΑ και δεν το γνωρίζουμε; Τιμωρείτε με τα άρθρα σας; Η΄ μήπως η ομάδα της περιφέρειά σας τιμωρήθηκε με τις ποινές που προδικάζετε για την ομάδα μας , όταν σε πρόσφατο αγώνα με άλλο σωματείο, οι οπαδοί σας αντάλλαξαν με τους αντίπαλους οπαδούς γρονθοκοπήματα, χυδαίες ύβρεις, κ.λ.π. σε σύρραξη που έγινε; Κάνατε την τρίχα τριχιά για συγκεκριμένους λόγους. Προσπαθείτε απλώς να δημιουργήσετε εντυπώσεις κύριε αμερόληπτε.

Και τέλος κ. Κοτσώνη, δεν μπορείτε εσείς να μιλάτε για «το πνεύμα του αθλητισμού». Είστε ο τελευταίος στην Ανατολική Αττική που μπορεί να το κάνει αυτό. Αφήστε το σε αυτούς που αγαπάνε και συγχρόνως ματώνουν οικονομικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτούς που παρατάνε την οικογένειά τους και τις δουλείες τους για την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Μάθατε ότι είμαστε μια νέα και άπειρη διοίκηση, αποτελούμενη από νέους ηλικιακά ανθρώπους και νομίζετε ότι η λάσπη σας και οι παρασκηνιακές σας ενέργειες θα περάσουν. Κάνετε τεράστιο λάθος. Κανένας έμμισθος υπαλληλάκος δεν θα μας κάνει να αποχωρήσουμε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε. Και να είστε σίγουρος ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσει να υπάρχει μόνο με ανθρώπους που ζουν για αυτό και όχι από ανθρώπους που ζουν ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Καληνύχτα σας κύριε Κοτσώνη…

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply