Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμάτησαν τα Σούρμενα οι Άγιοι Ανάργυροι

Νίκησαν 2-1

Published

on

Νίκη με την οποία ανέβηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι οι οποίοι και επικράτησαν των Σουρμένων με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», Νίκο Γκαβέρα. Η κηδεία του γίνεται σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων.Μάλιστα οι παίκτες των «κυανέρυθρων» αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Στον αγώνα τώρα, οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μαχαίρα ο οποίος μοίραζε ασίστ, με τον Παπανικολάου όμως να έχει ένα άτυχο απόγευμα. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος εκτέλεσε φάουλ στο 7′, αλλά ο Παπανικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Λύρου. Δύο πολύ καλές ευκαιρίες είχαν ακόμη οι «κυανέρυθροι» σε ισάριθμα τετ α τετ του Παπανικολάου στο 27′ και στο 30′ και πάλι από πάσες του Μαχαίρα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως άνοιξαν το σκορ στο 36′, όταν ο Μακρίδης βρήκε τον Ντερεφό με τον τελευταίο να πλασάρει για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα των δυτικών προαστίων έφερε «τούμπα» το ματς. Συγκεκριμένα ο Καλογριάς στο 59′ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1, ενώ στο 61′ ο Μιστρίδης με κεφαλιά και έπειτα από φάουλ του Μαχαίρα έγραψε το τελικό 2-1.

Καλή η διαιτησία των Καλογερόπουλου Ι., Λεοντακιανάκου και Γούναρη.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τριανταφύλλου, Βυζανιάρης Γ., Βυζανιάρης Ι. (75′ Μαντέλος), Μιστρίδης, Μακρόπουλος, Μιχαλάτος, Καλογριάς (91′ παούρης), Μαχαίρας, Παναηλίδης (57′ Πλεξίδας), Σερδενές, Παπανικολάου

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Πρέκας (46′ Αναστασίου), Αργάνης, Κουστουμπέκης, Κοντιμπάς (73′ Ελευθεριάδης), Ντερεφός, Δημογιάννης, Τσαμπίρας, Μακρίδης (86′ Διαμαντής), Λεβέντης

Kωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply