Connect with us

stoplekto

Σταμάτησε στα πέντε γκολ η Ελπίδα ενάντια στα Ιλίσια

Published

on

Εντυπωσιακή και πεντάστερη η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων συνέτριψε εντός έδρας 5-1 τα Ιλίσια 2004 σε μια αναμέτρηση που πριν την σέντρα είχε χαρακτήρα ντέρμπι. Έτσι, οι ‘πράσινοι’ πάτησαν προσωρινά κορυφή έχοντας 34 πόντους παρέα με Άρη Πετρούπολης και Λυκόβρυση που έχουν ματς λιγότερο. Αντίθετα, στην έκτη θέση με 27 βαθμούς παρέμειναν οι ‘κυανέρυθροι’ χάνοντας έδαφος για την άνοδο.

Πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γιάννη Στουραΐτη, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα χάνοντας την μάχη με την επάρατο νόσο. Στην προπονητική του θητεία είχε καθίσει και στον πάγκο της Ελπίδας και αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές τον τίμησαν με το παραπάνω. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Στάθης άνοιξε το σκορ στο 40′ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Κωνσταντίνου και διαμόρφωσε το 1-0 του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, μπήκε γκολ με την σέντρα από τον Ρόκο, ο οποίος αξιοποίησε την ασίστ του Πετανάι, ενώ στο 63′ ο ίδιος χρησιμοποιώντας το κεφάλι σε κόρνερ του Ντίμο πέτυχε το 3-0. Διαστάσεις θριάμβου από τον Κωνσταντίνου στο 73′ για το 4-0 και έξαλλοι πανηγυρισμοί. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους που πραγματοποίησαν την χειρότερη τους εμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Δράστης ο Δασκαλόπουλος μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Ρέντζιου. Το τελικό 5-1 σφράγισε πάλι ο Ρόκο στο 89′ φτάνοντας στο χατ-τρικ με προβολή ύστερα από γύρισμα του Καλαμποκάνα.

Διαιτητές: Σύψας Ι., Μπάγιας Ι., Πατεράκης Ν.

Ελπίδα (Φάνης Κασάπης): Βόντα, Παρασκευόπουλος (74′ Καλαμποκάνας), Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Πετανάι (59′ Ντίμο), Μπίντζος, Ρόκο, Κουτσουρούπας (85′ Δημητρογιάννης), Στάθης.

Ιλίσια (Περικλής Παπαζαφειρόπουλος): Ξενιτίδης, Βάλσαμης, Πάσιος, Σόκλας, Δασκαλόπουλος, Πρέντζας (55′ Ρέντζιος), Αγγελίδης, Παναγόπουλος Χ. (68′ Κρητικός), Ρέτσκα, Τριάντος (84′ Χιώτης).