Connect with us

stoplekto

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Παγιαζήτης

Published

on

Την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πήρε ο 26χρονος άσος  του ΑΟ Κορυδαλλού Παναγιώτης Παγιαζήτης. Με επιστολή που έστειλε στο σύλλογο αναφέρει:

«Το περσινό καλοκαίρι έδωσα μια υπόσχεση στο εαυτό μου. Δυστυχώς, δε μπόρεσα να φανώ αντάξιος αυτής και να πορευτώ μέχρι τέλους στη προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη φετινή χρονιά. Νιώθω ευλογημένος που βρέθηκα σε αυτό το σωματείο. Οι άνθρωποι που το απαρτίζουν αποτελούν πρότυπο. Ο σύλλογος αποτελεί πρότυπο, οργάνωσης, αγνής αγάπης και υγιούς προσφοράς στη κοινωνία μας.

Από τη πρώτη στιγμή με δεχτήκατε με αγάπη και εύχομαι να πήρατε και από μένα κάτι. Ευχαριστώ προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Αγιουτάντη Γιάννη, που χωρίς εκείνον πολλά από αυτά που έχω καταφέρει, δε θα είχαν συμβεί. Τον κύριο Μανώλη Πράσινο που ήταν εκείνος που πίστεψε σε μένα και ήρθα στο σωματείο. Τους κυρίους Λεκάκη Γιάννη, Χοχλάκη Νίκο, Κορωνίδη Αποστόλη, Μοσχόπουλο Μπάμπη και τον κύριο Μάρθα, για την αμέριστη στήριξη κάθε στιγμή, προς το πρόσωπο μου. Κάθε διοικητικό μέλος και φίλαθλο της ομάδας που με αγκάλιασε με το καλύτερο τρόπο. Για τους συμπαίκτες μου αυτά τα δύο χρόνια, τα λόγια περισσεύουν και ό,τι και αν πω δε θα είναι αρκετά ικανό ώστε να τους περιγράψει. Ευχαριστώ για την αγάπη σας και την κατανόηση σας σε αυτή την αδερφική, τρελή και αληθινή σχέση που χτίσαμε, έχουμε και θα έχουμε για πάντα.
Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει, έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.
Οι λόγοι είναι καθαρά επαγγελματικοί που σταματώ πλήρως την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο και η απόφαση είχε παρθεί μερικές μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.
Να είστε υγιείς, να έχετε επιτυχίες και στις αποτυχίες να προχωράτε ακόμα πιο δυνατοί!
Με εκτίμηση και αγάπη σε όλη την οικογένεια του Α.Ο. Κορυδαλλός
Παναγιώτης Παγιαζήτης»

*Από την πλευρά του ο ΑΟ Κορυδαλλός  με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Παγιαζήτη  για την προσφορά του στο σύλλογο και θεωρεί ότι  θα είναι μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα όπως και για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Του εύχεται  ότι καλύτερο για την επαγγελματική του καριέρα  με πολλές επιτυχίες.