Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: “Κομβικό παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ”

Published

on

Κομβικό για το μέλλον του στην κατηγορία παιχνίδι δίνει ο Μικρασιατικός την Κυριακή καθώς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Ρουφ.

Η προσφυγική ομάδα έχει δύσκολη αποστολή αφού θα βρει απέναντι της ένα σύνολο που διαγράφει καλή πορεία και διεκδικεί τον τίτλο στον 1ο όμιλο.

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μπιρμπιλής, Γουσούλης, Ηλίας Κολοβός για τους οποίους γίνεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο να προλάβουν το ματς αλλά η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πρόβλημα υπάρχει με τον στρατευμένο Λάμπρο Θαναηλακη.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σταμπουλίδης αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

“Είναι για εμάς ένα που τα παιχνίδια που έχουμε πει ότι θα είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς για το λόγο ότι το Ρουφ βρίσκεται σταδιακά σε ανοδική πορεία. Mέσα στην χρονιά ήταν από τις ομάδες που δεν το παράτησαν και προσπάθησαν να παραμείνουν όσο πιο κοντά μπορούν στο στόχο τους και μετά την νίκη απέναντι στους Αγίους Αναργύρους πιστεύω οι ιδιοι ανέβασαν τον πήχη. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό στην τελική ευθεία που έχουμε μπει να βάλουμε στην άκρη όλα όσα μπορεί να μας έχουν έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση. Δηλαδή να βάλουμε πάνω από όλα την ομάδα και να φανούμε πιο δυνατοί και από τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν”.