Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: “Μεγάλο το κίνητρο”

Published

on

Ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς δίνει την Κυριακή ο Μικρασιατικός στο… σπίτι του αφού υποδέχεται την καλύτερη, κατά κοινή ομολογία, ομάδα του 1ου ομίλου, τους Αγίους Αναργυρους.
Σίγουρα η αποστολή του προσφυγικού συλλόγου είναι δύσκολη, όμως από τη στιγμή που διαθέτει έναν από τους ανερχόμενους προπονητές της κατηγορίας, τον Κώστα Σταμπουλίδη που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένο ότι θα βάλει δύσκολα στην Ένωση.
Ο νεαρός κόουτς αναφερόμενος στο ματς τόνισε:
“Όταν σε ένα παιχνίδι αγωνιζεσαι απέναντι σε μια ομάδα που από την αρχή της χρονιάς έχει δημιουργηθεί για να πρωταγωνιστήσει οφείλεις να παρουσιαστεις στο παιχνίδι με το εκατό της εκατό της συγκέντρωσης, της αγωνιστικότητας, της αγωνιστικής πειθαρχίας και του σωστού αγωνιστικού πλάνου. Από μονο του όταν αντιμετωπίζεις τον πρωτοπόρο του ομίλου το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Η επιτυχία όμως είναι μια πρόκληση που θέλω να διεκδικήσουμε με όλη μας την δύναμη. Ειναι και για εμάς μεγάλη η κρισιμότητα του παιχνιδιού καθώς στην προσπάθεια που κάνουμε για την επίτευξη του στόχου μας πρέπει να κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply