Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σταμπουλίδης: Νωρίς για συμπεράσματα-Σε ανοδική πορεία ο Ήφαιστος

Published

on

Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης θα παραταχθεί ο Μικρασιατικός στο εκτός έδρας ματς με τον Ήφαιστο Περιστερίου την Κυριακή για την 13η αγωνιστική. Στην προπόνηση της Παρασκευής μάλιστα θα γίνει γνωστό εάν ο αμυντικός Κρασσάς δώσει το παρών λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο, με τους υπόλοιπους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Σταμπουλίδη. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει ανοδική πορεία. Έχει χάσει δύσκολα ορισμένα ματς, όμως εμείς θα πάμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα’. Ερωτηθείς πως κρίνει την πορεία της ομάδας όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία, ο νεαρός κόουτς δήλωσε:

Θεωρώ ότι είναι νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα για την πορεία μας. Έχουμε κάνει και καλά και κακά παιχνίδια, όμως θα χρειαστεί χρόνος για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στόχος δικός μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.